Kbr22 Kızlar merhaba 3.5 aylık hamileyim bi kaç ay sonra normal ağda yapamayacağım onun icin tuy dökücü krem kullan dediler ama araştırdığım kadarıyla bebeğe zararı olabiliyormuş epilasyon makinesi almayı düşünüyorum tavsiyeniz var mıdır acitmayacak fazla hassas ciltler icin
Minikbebis Kbr22 ben ağdacıya gidiyorum Epilasyon aletlerine acı eşiğim düşük bide kendi kendime yapamıyorum diye ama ağda zararlı mı 3.5 aydan sonra
Kabarik Kbr22 ben 34. Haftaya kadar kendim yapabildim artik yapamiyorm. Son kalan bi kac hafta jilet malesef.
Pnrvlkn Kbr22 orayı malesef jilet ile hallediyorum çünkü tüy dökücü kimyasal ağdayada dayanamıyorum derim çok hassas
Kbr22 Pnrvlkn bende normal sir ağdaya alıştığım icin bide tüyler azaldığı icin yapa yapa jilet e geçmek istemiyorum hic çünkü çoğaltacak daha ilk kullanımda 😑
Kbr22 Minikbebis hayır ağda zararlı degil ama karnım büyüyünce orayı göremeyeceğim icin ağda da yapamayacağım doğal olarak i yüzden şimdiden araştırmaya başladım bende
Merveyazici Minikbebis hayır canım değil hamile kaldığım andan beri ağda yaptırıyorum öncesi de var tabi 36 haftalık oldum hala da devam ediyorum dayanbılıyorsan ağda yaptır kimyasal kullanma jilette çok tahriş ediyor insanı kendini kasma yeter
Minikbebis Oguzkagan65 bencede öyle bide benim hamilelikte çoğaldı tüylenmem Kbr22 kuzum bence sende hijyenik güvendiğin bir kuaför bul 😊
Oguzkagan65 Minikbebis ağda da en azından çıkış süresi uzuyor daha rahat ediyorsun jiletle sürekli yapmak lazım
kbraknt @Kbr22 bence kesinlikle ağda en iyisi özel bölge epilasyonla dayanilicak gibi degil bence 34 haftaligiz hala ağdaya gidiyorum ve çok şükür bi zararını gormedim
Kbr22 kbraknt yapıp memnun olanlar da var ama yengem mesela memnun kullaniyor ama benim hic öyle alışkanlığım yok 🤷🏻♀️
Kbr22 Minikbebis benim çoğalmadı ama eşim de izin vermez kuaföre zaten kaldi ki ben saclarimi bile kendim keserim evde senelerdir kuaföre gitmedim😅
Kbr22 Merveyazici ben normalde de ağda yapiyorum zaten o yuzden diyorum göbekten orayı giremediğim zamanlarda nasil yapicam diye kuaförlere de güvenmiyorum hijyenik gelmiyor bana