anrblc Merhaba güzellikler yeni hamiş olduğunu öğrenen, çift çizgiyi görenler, keseyi görenler koşun buraya duygularınızı merak ediyorum şahsen ben hala inanamıyorum da 4+1 im ama hala kese görmeye de gitmedim test yapmadım çift çizgi de görmedim kan tahlilinde çıkmıştı ☺️
AlyaSu anrblc o günler geldi aklıma adetime 4 gün kala öğrendim değerim 59,75ti ve doktor 3 haftaya gün vermişti tekrar kanda bakmamıştı ve sıkıntılı süreçler geçirdim şu an şükürler olsun 36+6 olduk inşallah rabbim hepimizin evladını sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🙏 😊 isteyen herkese de bu duyguyu yaşatsın 😊
anrblc AlyaSu maşallah üç hafta sonrası için mi keseyi görmeye gün verdi bana da on gün sonra gel dedi
AlyaSu anrblc canım normalde kan değerleri normal mi diye 2 günde bir kanda ölçüm yapılıyor ama benim doktorum yapmadı kese için gün verdi sonra zaten kese oluşmuş bebeği göremedi alttan bakarak görmüştü 😊
anrblc AlyaSu kaç haftalıkken keseyi gördünüz kaç haftalıkken kalp atışını duydunuz ne kadar mucize birşey değil mi minicik susam kadar şuan ama kalbi var ve atıyor İdrak edemiyorum ☺️
AlyaSu anrblc 5+2de kese 6+2 de kalp atışını duyduk canım 😊 sonra zaten bir sürü sıkıntı ikili testte falan sorunlar yaşadım sonra doktor değiştirdim,18 li haftalara geldik elim karnımda uyuyordum hareketleri hissetmek için şimdi ise hiç durmuyor yaramaz kızım artık canımı bile yakıyor bazen ama doğuma az kaldı şükür 😊 inşallah bu süreçleri en güzel şekilde yaşarsın 🙏😊
anrblc AlyaSu Maşallah 🧿 sizde sağlıkla kucağınıza sağlıkla alırsınız da yaşanan tüm sıkıntılar geride kalır 🤱🏻 Çok mucize bi olay ve insan neler yaşayacağını bilemediği için merak, tedirginlik, endişe, sevinç, hüzün hepsini aynı anda yaşıyor☺️
Arzu29 Hayırlı olsun canım bende kan testi yaptım 03.05.1019 240 çıkmıştı bu Cuma bende doktora gideceğim keseyi görür müyüm bilmiyorum 🤔
anrblc Arzu29 senin günün geçmiş miydi canım bende 03.05.19 da yaptırdım 42 çıktı ama adetime bir hafta vardı doktor on gün sonra gel dedi 🤔
Arzu29 anrblc ya vallahi inşallah hepimize nasip etsin inşallah duyabiliriz ilk gebeliğim iyi olmadı kesemiz boştu bunda sabırsızlanıyoruz bebişi görebilecek miyiz diye değerinde kaç olması lazım bilmiyorum 🤔
HatunYldrmNazlm anrblc Benimkide 1 nisan☺️, Malesef doktumdan randevuyu 1 haziranda alabildim sence gecmi? Beklemelimiyim yoksa baska doktorami gitmeliyim
anrblc HatunYldrmNazlm kan tahlilinde çıktı mı aslında gittiğinde sekiz haftalık oluyor herhalde tam da bilmiyorum hesaplamayı ama Haziran’da hem keseyi hem kalp atışını duyabilirsin ben 18inde gidicem eğer kalbi duyarsam sana haber edeyim ☺️☺️
Zulubik Bir buçuk ay önce boş gebelikten düşük yaptıktan sonra tamamen sürpriz oldu :) bu ay denemeye başlayacaktık aslında. İki üç gün önce evde yaptığım test çift çizgi göründü, beta sifirlanmadi mi acaba hala diye düşündüm ilk ama Dün kan tahlili yaptırdık 537 çıktı. Yarın tekrar yaptırıp artmış mi diye bakicam kesin emin olmak için :)
anrblc Zulubik maşallah 🧿 inşallah kalp atışını da duyarız birde bu boş gebelik ne kadar çok yaygınlaştı yediklerimizden mi acaba stresten mi
Kumru82 Bende adetten 3 gün önce verdim kan 36,5 cıkdı adet günü dr a gittim görünmez kan ver eve git beni ara dedi 1169 cıkmısdı ertesi günü gel bakalım dedi ben üç gün daha bekledim keseyide bebeğide gördük içinde 5 haftalıkken suan 5+6 yim 7 hafta kalp atısı için gidicem benimde ilk gebeliğim kalp atısı olmadıgından kürtaj oldum 31 ocakda Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Zulubik anrblc doktor tamamen tesadüfi şeyler dedi. Ama dediğin gibi yediğimiz içtiğimiz soluduğumuz her şey etkiliyor hucrelerimize kadar. İnşallah sıkıntısız bir süreç yaşarız