YkselCansuFidan TubaKorkmaz canım çıktı benim gaz faşan evdeyim ben yavaş yavaş gezyom da çok ağrım var
GoncaSevgiliz YkselCansuFidan ayy hadi canım sevindim o ağrıların da gün geçtikçe geçer inşallah 🙏🏻 Sürekli mi ağrın yoksa ara ara mı oluyr canım
TubaKorkmaz YkselCansuFidan benimde gaz çıktı ama büyük tualete çıkamadım henüz benimde ağrım var o gaz ağrısıymış işte wcde zorlanıyorum yatarken ağlarken 😱
HlyaGrbz Dahlia 2 cm açılmam varmış canım ama ben sancı falan hissetmiyorum ya hafta sonu ararsın sen bizi dedi doktor sancım olmazsa pazartesi sabah hastaneye yatışım yapılıcak
Dahlia HlyaGrbz insallah canim Allah yar ve yardimcin olsun hakkinda hayirlisi olsun Insallah pazartesi den once olur Benimde pazartesi son gun bakalim ne olacak Son gunler gecmiyor y’a
HlyaGrbz Dahlia inşallah canım ya bi arkadaş daha vardı bugün oda doktora gidecekti kimdi o acaba hatırlayamadım
GoncaSevgiliz Dahlia aynen canım ya bende öyleyim hele bi de şimdi günü geçince daha çok stres çok heyecan🙏🏻
YkselCansuFidan GoncaSevgiliz işk başta sürekli oldu çünkü ben sabh 9 da başladım sıiuni sancıyla gece bire kadar öğlen ikide suyumunpattlattılar 10 cm açılmayla ıkındımm durdumm ıkındımm durdum saat 11 ben artık bayılcak gbi oldum çünkü hiç suyum kalmadı ve çocuk yukarı gtti tekrar doktor gazabı maffetti beni heryerlerim kan oldu yapmadıklarını bırakmadılar o kadar sancılara ıkınmalara bide ameliyat eklenince mafoldum şüpür yavaş yavaş toplanıyoz
YkselCansuFidan TubaKorkmaz evet çok zor oluyo gülemiyon oturamıyon bide benim gerizekalı karnımı boydan boya kesmis kolumun ızınluğu kadar
Neseli68 Dahlia Ben dün gittim kızlar kontrole , hiç sancım çıkmadı. Her şeyim normal çıktı , doktorum biraz daha bekleyeceğiz dedi. Artık 2 güne bir gideceğim kontrole