TubaKorkmaz GoncaSevgiliz evet canım ufacık birşey emzirmeme neden oldu Zamanı vakti gelince inşallah sende yavrunu kucağına alırsın canım inan bana ne ne anne sevgisi baba sevgisi nede eş sevgisine benziyor yarımmışım şimdi tamamlandım 💙 hiç Ama hiç Korkmayın doğumdan 😘sadece minik yavrunuzu düşünün ve uykusuz gecelere 🙂)) He birde tavsiyem ben bavulumun içini aşırı gereksiz şeylerle doldurmuşum siz o hatayı yapmayın bebek bezini biberonu kıyafetlerini mamasını benim herşeyi hastane karşıladı Ben bebeğe 5 parça kıyafet koymuştum geri gitcek kalın şeyler götürmeyin hastaneye kendiniz için gecelik çok iyi oldu muane kontrol için onun dışında hasta bezi orkid hep hastaneden veriliyor
GoncaSevgiliz TubaKorkmaz ayyy canım ne kadar güzel ya ben de bugün gidicem kontrole bakalım dayanamıyorum artık ne durumdayım merak ediyorum inşallah doğum olduktan sonra her şey bir şekilde yoluna giriyor 🙏🏻Allahım güç kuvvet sabır versin bu durum da artık senin adına çok sevindim canum bu güzel mutluluğu yaşadığın için en kısa zaman da biz de yaşarız inşallah 🙏🏻
sukufee01 TubaKorkmaz cnmmbnde 7 aralıkda dogum yapıcam. Bebek için koydugun kıyftleri kendilerimi giydirmiyo? Hani bende koydum baya kıyaft biberon bez. Ona göre cıkarım yoksa tatil bavulu gibi oldu 😂 Aynı ona göre tek çekim kıyafeti koysam olurmu onlar veriosa eger
Dahlia TubaKorkmaz YkselCansuFidan Gelmis gecmis olsun kizlar Cok sukur bebislerinize kavustunuz Hayirli uzun omurlu olsunlar insallah Darisi bizim basimiza insallah
GoncaSevgiliz Dahlia çıktım canım doktordan sancı çıkmadı nts de her gün nts ye gel dedi cumaya kadar bekleyelim en son gün ben nöbetçiyim dedi devlette o gün alırız dedi canım 🙏🏻
BurcuMenderes Rabbim hayırlısı ne ise onu versin bize.sizin içinde bu hayırlısıymış.sağ Salim kavuşmuşsunuz evlatlarınıza.darısı bizim başımıza inşallah.bol bol yürüyüş yapın hastanede gazı çıkarmak için.
Yaseminyhyh Kzlar bisey sorucam cevaplarsanz sevinirim Yurudugum zaman ic camasirim su gibi oluyo komple islaniyo szdede byle oluyomu afedrsnz ama idrarimi mi kacryrm acaba Ama renksiz ve kokusuz
HlyaGrbz Yaseminyhyh çok mu oluyor bendede oluyordu bi ara doktor tahlil aldı kaçak yada sızıntı mı var diye ama bişey çıkmamıştı normal kendi akıntımdı
Yaseminyhyh HlyaGrbz normalde bu aralar surekli evdeyim bugun markete gideyim dedim eve geldgmde su gibi islanmisti komple surekli olan bisey degil cok yurudugumde oluyo bnde merk edyrm bebege ait bi sivimi dye ama dsnyrmda ole olsa surekli gelmez mi diye bu sadece yurudgmde oluyo ama bilemedm
HlyaGrbz Yaseminyhyh bendede yürüdüğümde oluyordu son zamanlarda olması normalmiş ama için rahat etsin diye bi doktoruna sor istersen
GoncaSevgiliz HlyaGrbz sanırım canım bu bebişlerimzin çıkmaya niyeti yok ya baksana gününi bile geçirecek 😂🙏🏻
Neseli68 Ben de kontrole gittim kızlar , Nst de hiç hareket etmedi , korktum biraz ama 2. Nst de hareketlendi. Yarın yine Nst ye gideceğim
Neseli68 39+2 deyim.Doktorum 41. Haftaya kadar bekleyeceğiz , sonra suni sancı vereceğiz olmazsa sezeryana başvuracağız dedi. Hakkımızda hayırlısı artık