Dahlia HlyaGrbz suan nstdeyim Doktor normal dogum dedi ama pazartesi son gun yine randevu verdi bakalim insallah o gune kadar gelir
GoncaSevgiliz HlyaGrbz bende cuma sabah 9 da canım çayı muanesi için bakalım açılmam varsa o gün ypacak yoksa pazrtesiyi bekleyip bakacak olmazsa sezeryan olacak canım çok heyecanlıyım ya tuğba da yaptı ne güzel doğumu 🙏🏻 İnşallah sıra bizde canım
HlyaGrbz GoncaSevgiliz önümüzdeki hafta bizim de kucağımızda olucak canım bol bol dua ediyorum artık yapıcak bişeyimiz kalmadı artık
GoncaSevgiliz HlyaGrbz inşallah canım ya çok fenayım artık bende ne günler geçiyor ne bir şey nasıl olacağını ne olacağını bilmiyorum 😏😌🙏🏻
GoncaSevgiliz Neseli68 heyecan artık hatsafa da cAnım inşallah bizde böyle güzel haberlerimizi paylaşırız canım çok fenayım artık ben de
HlyaGrbz Neseli68 yakın bi zaman üçümüz kaldık galiba kızlar bi bakarsınız bizide yatırırlar cuma günü canlarım
HlyaGrbz GoncaSevgiliz valla arada bi sertleşiyor karnım ama o kasılmamı oluyor bilmiyorum şuna beni etkileyen bişey yok anlamadım
BurcuMenderes Bende 38 haftalığım o sertleşmeler bendede oluyor.onlar yalancı Doğum kasılmalarıymış. ben hep Bebek geriniyor falan diyordum.bir hafta daha bekleyip sezeryan planlıyorum.ikisindende korkuyorum.rabbim yardımcımız olsun