YkselCansuFidan Neseli68 daha yok doğum şimdi yatışımınyapcaklar temelli yatcam hastaneye sancım gelmiyo 😳
GoncaSevgiliz YkselCansuFidan canım nasıl var mı bir gelişme inşallah kolaylıkla olmuştur güzel haberlerini alırız 🙏🏻
YkselCansuFidan GoncaSevgiliz yok canm daha olmadı sancım gelmiyo bi türlü şimdi temelli yatışımınyapıp suni sancı vercekler
GoncaSevgiliz YkselCansuFidan allah kolaylık versin canım inşallah suni sancının faydası olur canım güzel haberler bekliyoruz
Dahlia YkselCansuFidan TubaKorkmaz Umarim hersey guzel geciyordur dualarim sizinle cok az kaldi bebeklerinize kavusacaksiniz
HlyaGrbz Dahlia cuma günü gidicem öğlen bol bol yürüyorum kızlardan ses çıkmadı hala çok merak ediyorum
Dahlia HlyaGrbz sukur tuba kurtulmus darisi bizim basimiza insallah Doktora geldim simdi bakalim ne dicek
TubaKorkmaz Ben yavruma kavuştum kızlar sabah 8.22 de darısı tüm hamilelere inşallah ayrıntılı yazıcam şuan çok uykum var
GoncaSevgiliz TubaKorkmaz canım çok sevindim biz de inşallah bu mutluluğa kavuşuruz ne kadar güzel ayrıntıları bekliyoruz tatlım ömürlü olsun ne kadar güzel bir mutluluk senin adına çok sevindim 🙏🏻🙏🏻
Dahlia HlyaGrbz suan nstdeyim Doktor normal dogum dedi ama pazartesi son gun yine randevu verdi bakalim insallah o gune kadar gelir