Seyma ceydatoker ayy ne guzel bende hic acilma yoktu bilmiyirm simdi olmsmudr drn ne dedi peki acilman dha olmsmu canm
ceydatoker Seyma canım dünkü kontrolde aşağıdan muayene etmedi tekrar,rutin kontrol yaptı.Her an görüşebiliriz tekrar dedi
mommyofarsel Banada 10 gun aşmadan kontrollere gel dedi. Aksamlari biraz sanci oluyor artik uyuyamiyorum kesinlikle 🙁 bi de dus yaptiktan sonra sizde de sanci oluyor mu? Boyle nefes keser tarzda 2 3 dk sonra geciyor ama anlamadim nedenini bizde 37+1 olduk
Zeynepemre mommyofarsel canım duşu sıcak su ile alınca bende de oluyor bebek çok kasılıyor Ama bende bunu farkedince olabildiğince ılık suda duş alıyorum o zaman sorun olmuyo sende bir dene istersen
mommyofarsel Zeynepemre anladim demek ki o yuzden oluyor bir dahaki sefere ilim su ile denerim bakalim ne gibi degisim olucak tesekkur ederimm ☺
mommyofarsel Zeynepemre evet ya sanki top gibi oluyor bir de sanci yapiyor boyle nefes alma imkani olmuyor 🙈 dogsa da sevsek artik son zamanlar gercekten gecmek bilmiyor 🙈
Zeynepemre mommyofarsel hemde hiç geçmiyor insan bir an önce kucağına almak istiyor valla kokusunu bile merak ediyorum 🙂
YkselCansuFidan Melikekeskinn ay bekliyom sbh kustum biraz sürekli gazım var gbi hava boşalıyor içimden
Melikekeskinn YkselCansuFidan kuzum sen yine doktorunla görüş kusma ve mide bulantısı iyi değil diyolar doğum öncesi nde Allah korusun gebelik zehirlenmesi gecirirsin
SerminDogan Bende 37+2 günlük hamileyim bugün kontrolüm vardı gittim fakat doktorum bebeğin 2.200 gr olduğunu söyledi . Ne yapabilirim bu konuda 😟yani kötüde demedi anlamadım 🤔
Prensanneesii SerminDogan plesanta yaşlanması var gibi bişey dedi mi doktorun tatlım ben 36+1deyim şu an iki hafta önce plesanta yaşlanması var beslenemiyo demişti ama şimdi öyle bi sorun yok düzeldi sanırım. Doktoruna bi danış ama gelişimi sağlığı iyiyse kilosundan çok korkup panik yapma Allah’ın izniyle sağlıkla al inşallah kucağına
ceydatoker Biz bugün 05:05 te normal Doğumla 38+2 de doğduk teyzeleri.Şu an koynumda o kadar güzel Bi duygu ki tarifi mümkün değil.Allah hepinize göstersin en kısa zamanda 🙏🏻
Bcicekli ceydatoker Cok sevindim yarın bizde 38 e giriyoruz. Bizlere de dua edin. Sizin adınıza cok sevindim hayırlı bir ömrü olsun yavrunuzun inşallah👼🏻👼🏻👼🏻
YkselCansuFidan ceydatoker Allahım. Anneli banibalı büyütsün inşallh bizde 38 olduk bugün bekliyom bnde artık inşllh darısı başımıza🤗🤗🤗😇