TubaKorkmaz YkselCansuFidan dua edin ne olurr sabah nişan geldi 5 dkda bi sancılarım var yatırdılar odadayız açılmam yok 1 saat sonra tekrar çatı muanesi Ağrı çok feciii okuyun bana lütfen
Dahlia YkselCansuFidan TubaKorkmaz Allah yardimciniz olsun kizlar Rabbim bir avazda kurtarsin insallah
Yaseminyhyh TubaKorkmaz Allah yardmcnz olsun insallah aclmanzda olur Allahn iznyle kac haftalksnz tam olark
GoncaSevgiliz TubaKorkmaz hadi canım Allah kurtarsın inşallah sağ salim sağlıkla bebişini kucağına al canım dualarımız seninle inşallah bi an önce açılman olur Allahım o yolda oyalamasın 🙏🏻🙏🏻
TubaKorkmaz Yaseminyhyh 39+3 bebeğimin kalp atışları yüksek doktoru bekliyoruz yüksek olduğu için hemşire sezaryanda diyebilir kalp atışların yüksek olması doktorun hoşuna gitmez dedi öğlen de yüksek serum bağladılar hala aynı 😭
Yaseminyhyh TubaKorkmaz ewt kalp atislarnn dusuk ya da yuksek olmasini doktorlar bebek streste feln diye drup sezeryan yapablyolarms ama insallah mucizeye tanik olur normal dgum yaparsnz dua edicem size
Yaseminyhyh YkselCansuFidan TubaKorkmaz kzlar sizin adiniza cok mutlu oldm ne guzel bu gunn snnda felan bebeklernze kavusmus olcaksnz darısı bnm basima insallah
GoncaSevgiliz YkselCansuFidan ayy ne güzel canım ben kaldım daha tık yok ya benim de ben de ta cuma günü gidicem dualarımız sizlerle canım sağlıkla bebişlerinize kavuşun inşallah hamgisi hayırlıysa öyle olsun
GoncaSevgiliz YkselCansuFidan haber dar edin kızlar bize de durumlardan inşallah bi avaz da kurtulursınuz ya ne güzel bir mutluluktur bu böyle 🙏🏻🙏🏻 Kavuşmanıza çok az kaldı ya 🙏🏻 Çok ağrın var mı canım
YkselCansuFidan GoncaSevgiliz sağol canm beni daha bekletiyolar kendi sancım çoğalsın dye Darısı başınıza inşşallh ama çok ağrımm yok