HlyaGrbz Neseli68 yanlız değilmişim bir kız bebeği bekleyen olarak Benim kızımda sabırlı yerini çok sevdi herhalde 😌
YkselCansuFidan Mukaddes ay bizede yaptrsınlar o zprla doğumu 😂😂 çocuk içimizde dişlemdi ne kadar kemikleşirse doğum okadar zor oluyo
GoncaSevgiliz YkselCansuFidan son zaman da kötü olmuş ya ama şöyle düşün canım hiç kafanı karıştırma bunda da vardır bak bi hayır son an da böyle olması 🙏🏻
GoncaSevgiliz HlyaGrbz benimki de öyle söyledi canım cuma günü günü doluyor o gün sabahtan alttan muayene yaparız dedi açılman yoksa pazartesi günü alırız dedi en güzeli diyorum bende öyle ypacağım
HlyaGrbz GoncaSevgiliz valla korkum bi nevi olsa geçmişti ama doktor son ana kadar götürücem olmazsa sezaryen yapıcam dedi korkum gene tavan yaptı canım ya
GoncaSevgiliz HlyaGrbz benimki de öyle sözde kız çoçukları 10 gün önce gelir falan diyorlardı hep ama nerdeee😍🙏🏻
GoncaSevgiliz HlyaGrbz ben de artık ne yapacağımı bilmez halde oldum stres korku hepsi tavan yapıyor zaman yaklaştıkça sağlıkla kucağımıza alalım da artık başka hiç bir şey düşünmek duymak istemiyorum bende canım
HlyaGrbz GoncaSevgiliz valla bende biley duymak istemiyorum kendimi bol bol yürümeye adadım kızımın geleceği varsa gelicek zaten canım
TubaKorkmaz YkselCansuFidan dua edin ne olurr sabah nişan geldi 5 dkda bi sancılarım var yatırdılar odadayız açılmam yok 1 saat sonra tekrar çatı muanesi Ağrı çok feciii okuyun bana lütfen
Dahlia YkselCansuFidan TubaKorkmaz Allah yardimciniz olsun kizlar Rabbim bir avazda kurtarsin insallah
Yaseminyhyh TubaKorkmaz Allah yardmcnz olsun insallah aclmanzda olur Allahn iznyle kac haftalksnz tam olark
GoncaSevgiliz TubaKorkmaz hadi canım Allah kurtarsın inşallah sağ salim sağlıkla bebişini kucağına al canım dualarımız seninle inşallah bi an önce açılman olur Allahım o yolda oyalamasın 🙏🏻🙏🏻
TubaKorkmaz Yaseminyhyh 39+3 bebeğimin kalp atışları yüksek doktoru bekliyoruz yüksek olduğu için hemşire sezaryanda diyebilir kalp atışların yüksek olması doktorun hoşuna gitmez dedi öğlen de yüksek serum bağladılar hala aynı 😭
Yaseminyhyh TubaKorkmaz ewt kalp atislarnn dusuk ya da yuksek olmasini doktorlar bebek streste feln diye drup sezeryan yapablyolarms ama insallah mucizeye tanik olur normal dgum yaparsnz dua edicem size
Yaseminyhyh YkselCansuFidan TubaKorkmaz kzlar sizin adiniza cok mutlu oldm ne guzel bu gunn snnda felan bebeklernze kavusmus olcaksnz darısı bnm basima insallah