YkselCansuFidan TubaKorkmaz sen milletin dedini ne takıyon resmen salak salak knuşmuş bide hamilesin doğurcan gerizekalı kadın ben bile sinir oldum şuan 😤 şom ağızlı bi sus deseydinn rabbbim sapasağlam kucağımıza almayı nasip etsin inşallh öle patavatsız münafıkların dilinden şerrinden korusun
GoncaSevgiliz HlyaGrbz TubaKorkmaz boşver canım rüyalar tersine çıkar hiç canını sıkma sen 🙏🏻 Sağlıkla bebişine kavuşacağın günü düşün boşverrr🙏🏻😘💞
GoncaSevgiliz Bugün durumlar nasıl kızlar ? Ben son kez daha evimin temizliğini yapıyorum 🙈 O derece bir şeyim yok yani 🙏🏻
Neseli68 GoncaSevgiliz Bi de benim çatlaklarım oluşmuştu, son bir haftadır kaybolmaya başladı. Sizde de öyle bir şey oldu mu kızlar
HlyaGrbz GoncaSevgiliz valla nst de sancım çıkmadı keyfi yerinde kızımın heralde Pazartesi günü bi daha çağırdı bu sefer muayenede edicek ama kanalda bebişim canım 😍
TubaKorkmaz Bizde evi temizledik eşimle bendede tık yok gibi ama herkes karnımın iyice düştüğünü söylüyor kasılma hat safada doğum olarak ben bu gece olucak diyorum çok hissayat var gerçekten içimde bu sefer 😂