TubaKorkmaz HlyaGrbz az kaldı kız zaten doğuma suyun önemi kalmadı gibi bence ben 40 haftayı çok geçirmek istemiyorum 41.42 hafta falan artık suni sancıylamı doğum olur gelmezse sezaryanmı hayırlısı diyelim
HlyaGrbz TubaKorkmaz 26 kasıma kadar vaktimiz var bakalım nolucak hiç bi Doğum belirtisi falan da yok 😌
YkselCansuFidan TubaKorkmaz ayne in öle canım doktor şuan bişe yapmak istemiyorum en güzel kendi yoluyla gelen dyo
Neseli68 Benim de Cuma gümü kontrolüm var kızlar. Bugün tam 38 olduk. 28 Kasım son gün 😊 Bakalım ne zaman gelecek
Seyma Selam kizlar napiyonz kontroller nasl gecti biz ikibgun sora tekrar gidicez suyum azalms bebek bas assagiyms.iymsz simdlk 3500 kilomzda
YkselCansuFidan Seyma valla bizde gttik baktı auyu falan şyimiş keyfi yerindeymiş ne zamn gelirse ddyo herleyi normal dyo haftaya çarşamba verdi randevü Bizimki 3450 olmuş🤗🤗
TubaKorkmaz HlyaGrbz suyun azaldıysa az önce arkadaşımı doğuma almışlar 40 haftayı beklemiyorlarmış canım sen bizden önce kavuşcan hadi gözün aydın 🙂))
HlyaGrbz TubaKorkmaz 10 gün önce azalmıştı suyum o yüzden 3 günde bir gidiyorum doktora kendi sancımı beklicez bakalım 26 kasıma kadar vaktimiz var canım
GoncaSevgiliz TubaKorkmaz evet canım ben de ilk öyle oldum hiç fark etmedim hatta fark etmedim diye korktum normel de sancı gelse demek anlamıcaö diye 😂
GoncaSevgiliz YkselCansuFidan aynen bana da aynı şeyi söyledi canımcım gününü bekliyor bizim kızlar 🙏🏻