HlyaGrbz TubaKorkmaz sancın var bakalım ultrasonla bakınca ne dicek muayene yaptı mı hiç doktorun canım
GoncaSevgiliz TubaKorkmaz evet canım ben de ilk öyle oldum hiç fark etmedim hatta fark etmedim diye korktum normel de sancı gelse demek anlamıcaö diye 😂
TubaKorkmaz HlyaGrbz 1 kez 100 oldu o kadar 😂😂 alttan bakma su nişan sancı geldiğinde bakılcak canım doğum esnasında
YkselCansuFidan Sancı değil ağrımm çıktıı 🤧🤧 ulrasonla baktı bebişimiz 3450 olmuşş beklice doktpr dyo daha 10 günün var dyo suyu herşeyi güzel annesi o kendi gelir dyo
TubaKorkmaz YkselCansuFidan ben doktorumu bekliyorum hala banada öyle dicek kesin 10 günün var diyip eve göndercek 😩
GoncaSevgiliz YkselCansuFidan aynen bana da aynı şeyi söyledi canımcım gününü bekliyor bizim kızlar 🙏🏻
TubaKorkmaz HlyaGrbz az kaldı kız zaten doğuma suyun önemi kalmadı gibi bence ben 40 haftayı çok geçirmek istemiyorum 41.42 hafta falan artık suni sancıylamı doğum olur gelmezse sezaryanmı hayırlısı diyelim
HlyaGrbz TubaKorkmaz 26 kasıma kadar vaktimiz var bakalım nolucak hiç bi Doğum belirtisi falan da yok 😌