GoncaSevgiliz YkselCansuFidan ondan sonra hiç kanama oldu mu bazısı çatı muanesinden sonra kanama oluyor biraz falan diyorlar da canım
YkselCansuFidan GoncaSevgiliz yok hiç olmadı ertesi gün böle bulanık gbi bi akıntı geldi sadece okdar
YkselCansuFidan GoncaSevgiliz Bide kahverengi gelirse bişe olmaz dedi doktorum ama kan rengi gelirse gel dedi hastaneye
GoncaSevgiliz Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin artık heyecan doruk da ilk zamanlar su gibi geçti de şu son zaman geçmek bilmiyor artık ya bebişlernizin kilosu ne kadar oldu kızlar ?
YkselCansuFidan TubaKorkmaz bizim halkımız çok biliyo böle şeyleri yok karnı düştü doğurcakta bilmem ne dye benim bir aydr kucağıma düştü karnım oda ağrlık aşağı iniyo sonuç ta ben niye doğurmadım öyleyse
TubaKorkmaz YkselCansuFidan bana bir arkadaşım karnıma bakarak daha iki haftan var dedide moralim bozuldu 😂
YkselCansuFidan TubaKorkmaz kız ne dyom sana 1 ay önce aa karnı düşmüşş bu yarın birgün doğurı dyolardı 😂😂yalann 😂😂
TubaKorkmaz YkselCansuFidan 😂😂😂 ayyy çok Şükürrr akşama sıcak küvete girmeyi denicem belki bu gece olur diye bence sende dene 😂
YkselCansuFidan TubaKorkmaz ay be güldümmm bakki neler yapıyozz doğsunlarr dye bi gelmiyolarr😂😂 ben artık kendi haline brakıyorum onu yapmadığım şey kalmadı çünki😂😂
TubaKorkmaz YkselCansuFidan üşendim zaten küveti doldurmayı 😒 bende bıraktım kendi haline biz çok istiyoruz ya ondan böyle oluyor 😂
Seyma YkselCansuFidan 😂😂😂 artk yorldm daracik yerde azck uyuyam diyodr 🤗😂😂😂 bizmkide tekmeliyo coknsert ya ayni babasi kilkli eli aygi agrmi ne olacak
Seyma Ayyy kizlarr alemsinzz yaa bende umidi kestim bakiyom hergn agri sizi var ama gelen giden yok takmiyomsz gibi yapalim en iyisi 😂😂