YkselCansuFidan TubaKorkmaz kız benim 1 buçuk cm açılmam vardı da ne oldu 4 gündür bekliyom daha bişe yok😂😂
TubaKorkmaz YkselCansuFidan hadi yas bu iş açılmaya bakmıyor demekki ben hiç alttan muayane olmadım daha 😒 ben şeyden korkuyorum birde her banyoya girdiğimde mesela suyum gelirse hissetmezsem diye falan sonuçta tependen su akıyor hissedemezsinki 😂
Saeda YkselCansuFidankarıncalanma gibi oluyo sanki bebek geriniyo gibi ben onları ağrı olarak görmüyodum ağrı öyle bir şey mi
YkselCansuFidan TubaKorkmaz koz bende öle dyom ya suyunm banyoda gelirse dyede öle heemn akıp btmezmiş çıkınca devam edermiş sıcakmış 😂😂
Seyma TubaKorkmaz aynen de oleee bem buyuk hem kuck wcye gitmekten gina geldi cocugun bezlerndn kullncam artkk 😁😁😁
Seyma Kizlarr yaa bu sanciyi biz nasl anlicaz suan midemde bulanti var belm kopack aykta zor dryom bgn birden karnima agri saplaniyo bu dogm sancisimidrki 😀😀😀 bide bu kac dkkada bi onu nasl ayarliyoz 😂😂😂
YkselCansuFidan Seyma ay sen doğurcan galiba geçmezse bide sürekli belinden karnına ilerlicek son zaman kadar bekle yat ızan hareket geçmiyosa o gerçek sancı oluyomuş canm
TubaKorkmaz Seyma valla dün benimde öyleydi feci bel ağrım vardı kasıklarımada bıcak saplanıyor gibi olmuştu bugün tık yok gerçek doğum sancısında yerinde duramıyormuşsun diye duydum🙂
Seyma YkselCansuFidan ayyy 😀😀 insallhh belmdn oluyorm onceden geciyodu simdi agrisi haffliyo gecmiyo sklasrsa dr giderm 🤗🤗
TubaKorkmaz YkselCansuFidan ben ataşehirde oturuyorum sen 😉) inşallah hadi bakalım bu gecede bekleyeliö Doğumumuzu 🙂) amin
YkselCansuFidan TubaKorkmaz ben eskişehir canım valla hiç otrmuyorum yerimde dünya yol yürüdüm yorulmulum azcık uzandım yne bi yerim ağırmıyo😂😂