YkselCansuFidan Seyma bence bizim spalar azcık nazlı olcaklar biliyolar ya bekledimiz gelmiyolar akşm dyorum m oğlummm gelsenee artıkk sen ne bekliyon içerde sıkıl tepişş daha kendini gerdryo içerde beyfendi gelmicem der gbi 😂😂😂😂
Seyma YkselCansuFidan haaha bende diyirm dha ne bekliyon bak arkdsnda geldi diyorm yok gelmiyo babasi desen az agrim oluyi dr gidelim diyo kafayı yicem anam 😀
TubaKorkmaz Seyma ya ben burda gülüyorum falan ama takıntı haline geldi bende bu doğum gerçekten sinirlerim bozuluyor yani 😂 birde 2 Gündür boğazıma doğru bir yanma var feci acayip rahatsız ediyor midemden geliyor 😭😭
TubaKorkmaz YkselCansuFidan evet benim böyle bir sorunum yoktu gece uykumdan uyandırıyor şuanda var bulantıdan beter bir his 3 gün öncede şöyle bir promblemim vardı gülcen kesin 😂😂😂 çişimi yapıyorum ansızın arkadan dışkı geliyor günde 8 kez çişe çıktıysam 8 zinde arkadan fırt hergün yeni birşeyler çıkıyor 😂😂 neyse bunada şükür iyice şiştik mideye bağırsağa her yere baskı yapıyor sanırım
Neseli68 Kızlar benim dün adet sancısı gibi belimde ağrılarım vardı. Dün acile gittik 1cm açılmam varmış. Sancılarım da var 🙊 Doktor istersen suni sancı verebilirim dedi , ben de evde bekleyeyim dedim , bekliyorum
YkselCansuFidan TubaKorkmaz koz aynısı bana da oluyodu😂😂ben onu araştrdım çocuğa yer açıyormuş bağrsaklar bu ara bnde yapıyorum tuvaletimi tam kalcam bidaha geliyoo😂😂 acaba su mu dyo sıkıyom kendimi druyom tüh dyom yne depil😂😂
Seyma TubaKorkmaz aynen de oleee bem buyuk hem kuck wcye gitmekten gina geldi cocugun bezlerndn kullncam artkk 😁😁😁
YkselCansuFidan TubaKorkmaz kız benim 1 buçuk cm açılmam vardı da ne oldu 4 gündür bekliyom daha bişe yok😂😂
TubaKorkmaz YkselCansuFidan hadi yas bu iş açılmaya bakmıyor demekki ben hiç alttan muayane olmadım daha 😒 ben şeyden korkuyorum birde her banyoya girdiğimde mesela suyum gelirse hissetmezsem diye falan sonuçta tependen su akıyor hissedemezsinki 😂
Saeda YkselCansuFidankarıncalanma gibi oluyo sanki bebek geriniyo gibi ben onları ağrı olarak görmüyodum ağrı öyle bir şey mi