Dahlia GoncaSevgiliz canim sendede uyusukluk var mi hala? Bende var ne zaman gecer acaba? Gobek bolgesinde agrilarin varmi?
GoncaSevgiliz Dahlia ahh ahh sorma canım var hanfendi alışmaya başladı artık bir bebek 4 5 saat uykusuz kalır mı ya 🙈🙏🏻 Karnı tok laf istiyor sürekli 💞 Dikiş yerlerim desen hala ağrıyor ama mecburen ilgilenmem lazım her şeyimi kendim yapıyprum
HlyaGrbz GoncaSevgiliz alışmaya çalışıyorum canım ya şuan çok zorlanmıyorum ama haftaya salı annem gidicek yapabilecekmiyim onu düşünüyorum kara kara
GoncaSevgiliz HlyaGrbz yaparsın canım yaparsın bende uzun zamandır yalnız kalıyorum alışmak daha kolay oluyor yoksa insan rahatlığa alışacak hemen ben de o yüzden herkesi gönderdim 😘🙏🏻
Dahlia Herkes bebegne kavustu forumu unuttu 😄 benim hersey iyi gidiyor cok sukur sizde durumlar nasil alisabildinizmi?
Alminamm GoncaSevgiliz 37+6 selamlaarr 😊 kasılmalar sancılar nefes alma zorluğu yürüyememe hepsi var ama prensesim yerinden memnun sanırım duruyo daha ama çok aktif bi bebek hiç uyumuyo 😊
Serifepolat 29 haftadayim ama çok zorlanıyorum bel ağrısından sonlara doğru hiç hareket edemem herhalde çok korkuyorum valla 😕
Busrabusra123_ TubaKorkmaz aynii 37 +3 haftaligim o ağrılar bende de var ağlıyorum artık ne oturabiliyirum ne kalkabiliyorum oturunca çok sancım oluyor neden anlamadım