oglumvebenn Marayyy soldaki 3-4 cm di, sağdakiler de 4 cm ve 5 cm kredi, yani bu üç kistle hamile kaldım, hala da mevcutlar, endişelensem de doktor bebeğe bi etkisi olmayacağını söyledi yumurtalıkta olduğu için
mrsdoruk Marayyy benim 3-4 diye hatırlıyorum canım ama emin değilim inan senin gibi bir süre çok takıldım ama sonrasında dedim olursa olur olmazsa olmaz modunda takıldım o takıldığım ay işte hamile kaldım. Elinden geldiğince düşünmemeye çalış derim ben sana ne kadar odaklanırsan o kadar zor oluyoe :/
Yasemin01 Marayyy canım benim bı tanıdığım vardı onda. Da çikolata kisti vardı ameliyat oluckti ondan öncede hamama gitmiş hamile kaldı şimdide doğurdu 3 aylık kızı var
Ferihan Marayyy hayır canım çikolata kistiydi hatta abimin eşinde de vardı onun da şu an 2 çocuğu var
Naz60 Marayyy Kistin varken zaten hamile kalman zorken aldırmadan tekrar kalmayı ümit etmekde imkansız gibi benimkile 3 ve 5 cm 1 yıl korunmasız hamile kalamasaydım mecbur aldırıcaktım ki aynı boyutta kalmıyorlar seninkiler büyümüştür bile adet oldukça 🤷🏼♀️
Marayyy Naz60 hayır 2 ay önce 1.5 cm di tabi 2 ay da büyürmü bilmiyorum zor büyüyen bi kist kolay kolay büyüme yapmazmış doktorum dedi
Yasemin01 Marayyy bilmiyorum artk öyle demiş doktor ama hamama gittikten sonra hamile kaldı ameliyatta olmadı sonra
Tugbastug Marayyy hmmm :/ inşallah en yakın zamanda hiç uğraşmana gerek kalmadan hamile olduğunu öğrenirsin ama emin ol ki kafana taktığın sürece olmaz psikoloji engel... ne zamanki boşverdin bi bakmışsın hamilesin 🥰
Marayyy Tugbastug bu ay aslında artık herseyi silip test bile yapmadan normal hayata dönemyi düşünüyorum
Smhtlha Marayyy 5 buçuk cmdi kapalı lazer ameliyatı oldum. Size tavsiyem sakın açık ameliyatla kist aldırmayın ben sırf onun için 5 sene doktor doktor gezdim