Merve6475 Marayyy kuzum tavmergen klinikte yaptırıcam Erol Tavmergen doktorum cogu doktorum onu önerdi İzmir içinde ona gidicem inşallah
Brhm1 Marayyy nette yazıyordu ne kadar kullanılması gerekiyorsa o kadar kullanmıştım. Sonra ara verdim bi buçuk iki ay sonra falan hamile kaldım 🙏🏻
oglumvebenn Marayyy soldaki 3-4 cm di, sağdakiler de 4 cm ve 5 cm kredi, yani bu üç kistle hamile kaldım, hala da mevcutlar, endişelensem de doktor bebeğe bi etkisi olmayacağını söyledi yumurtalıkta olduğu için
blackeagle Marayyy bende senin gibiydim 1 yıl bebeğim olmadı sorun bulamadı kac tane doktora gittim sonra rahim filmi istedi en son doktorum çektirdim ve sonrasında soğan suyuna başladım esime keciboynuzu kaynatıp içirdim bir de doktor progeny M diye bir vitamin verdi ona sperm kuvvetlendirici o da onu kullandı.En önemlisi artık kafadan attim isteğimi rabbim elbet vericek bekle dedim ve umudumu kestigim ay hamile kaldım stres yapma canım inşallah rabbim sana nasip edicek zamanı var demek ki cikolata kistine soğan suyu iyi gelir ibrahim saraçoglunu hiç izliyor musun
Marayyy Guzel_ailem bunu biliyorum zaten neden sap diye yüzüme açık açık söylüyorsunuz postu okuyun iyice kalan kalıyor ben kalamadım sadece
Guzel_ailem Marayyy soğan kürü kullan.. O daha işe yarıyor.. Hem öyleki rahmi temizliyor.. 15gün kullan.. Ovulasyonu görüncede bırak sonra hemen 20gün boyunca.. Değerlendir.. Her gece bir defa..
Hmyro123 Marayyy hayır hiç kafana takma benim tanıdğm çok var hamile olan nasip olursa inşallah seninde olucak 🙏
Ferihan Marayyy hayır canım çikolata kistiydi hatta abimin eşinde de vardı onun da şu an 2 çocuğu var
blackeagle Marayyy 15 gün kullan adetin bittikten 2 gün sonra başla sabah aç karnina ve aksam ac karnina olmak üzere 2 defa.Sonra eşinle birlikte ol o sıralarda böyle denedin mi peki
Smhtlha Marayyy 5 buçuk cmdi kapalı lazer ameliyatı oldum. Size tavsiyem sakın açık ameliyatla kist aldırmayın ben sırf onun için 5 sene doktor doktor gezdim
mrsdoruk Marayyy canın çikolata kisti ile hamile kalanlardanım. Hiçbir şey yapmadım 1 yıl boyunca sadece düzenli ve korunmasız ilişkiye girdim o şekilde hamile kaldım tabi kistinin boyutu nedir tam olarak bilmiyorum ama benim doktorum takılma er ya da geç hamile kalırsın demişti
Fatma9438 Marayyy https://www.instagram.com/p/BujAga0DwFe/ canım şu sayfa da esmaül hüsna var duaların kabülü için 7 gün boyunca okunacak bir bak mübarek günlerde dualarmız kabul olsn inşallah allahım kimsenin kucağını boş koymasın ..