Merrvee Hafsamm herkesde farkli oluyor demekki bizde hiç bi problem yoktu aşilamaya karar vermiştik raporlari hazirladik randevu gününü beklerken öğrendik ,umarim Tez zamanda bebiş gelir 🤲🏻 bazen vazgeçtiğiniz zamanda oluveriyor
Fadimeeeee Merrvee mhb canim evlendikten ne smn sonra korunmayı bırakıp bebek istediniz bizim de 2 yıl olucak olmadi daha
Dilekhakan Nerminn inşallah canım ben hamileliklerimde sorun yaşıyodum neden kaynaklanıyo diye rahim filmi çektirdim bilmeden kaldım meğer rahim filminden sonra korunmak çok önemliymiş 🤷♀️ Olsun çok şükür şimdi 2 ayımız kaldı paşamızla sizlerde görürsünüz o günleri inşallah nerde arayan varsa herkese nasip etsin inşallah 🙏🙏
Nerminn Didi allah yardımcın olsun senin de canım bana hic bisey yapmadılar bebegim neden erken dogum oldu onuda bilmiyorum temmuzdan beri bir daha hamile kalamadım yuzyıl hastanesine gttim belki 4 milyara yalın para gtti kalamadım yine de sonra doktr rahim filmi istedi cekildim tuplerin falan herseyin acık dedi bisey ylk ddedi insallah simdi vesile olur
Nerminn Didi alledeki erhan beyin muanesi 370 dediler yakınım gidiyor da ona cihan beyi de hic duymadım
Didi Nerminn çok iyi bir doktor , çokta hastası var . Ben onun dısında Amerikan hastanesi dahil gitmediğim Prof kalmadı, sonuç : o ne dediyse ona çıktı .
Hafsamm Dilekhakan canım nasıl sorun yaşıyordun hamileliklerin de.. Düşük mü oluyordu ondan sebeb mi çekildiniz rahim filmini? Rahim filminden sora gebelik düşünmediğiniz için mi? korunmak lazımmış diyorsunuz 🤗
GoncAli Nerminn canim hemen yap bence hamilesin. Bende 23 mart regli oldum 29 Mart rahim filmi çektirdim. Masallah hemen tuttu 6+2 hamileyim
GoncAli Naz60 ne kadar hızlı yaşamışsın. Cok sukur üzülmeye vakit bulamadan hemen tekrar hamile kalmana cok sevindim
Naz60 GoncAli İlk düşüğümde bile üzülmedim çünkü doktor moralin önemli olduğunu söyledi hiç aklıma getirmemeye çalıştım 🙏🏻 Ve bol dua
Dilekhakan Hafsamm benim erken doğumlarım olup kaybediyodum düşük olsa bir nevi ama erken Doğum daha kötü büyütüyosun bebeği doğumuna az bi zaman sonra kaybetmek ağır ya oyüzden doktorum istemişti rahimde sorunmu var diye hiçbirşey de çıkmadı tam tersi ben hamile kaldım 🤪🙈