Canoglumbenm Zeynep7777777 dikkat et canım. Çok fazla ayakta durmamak lazım. Çok fazla hareketsiz olmamakta lazım. Ağır filan kaldırmaktan uzak dur. Bide bu haftalarda oluyormuş genelde ağrı
Minejjan Zeynep7777777 gece 2 de başlayan adet ağrısının 2 katı ağrıyla akşam 7 ye kadar direndim uyudum, duş aldım masaj yaptım bana mısın demedi. Sonra geçti çok şükür erken doğum yapıyorum sandım buruk çirkin bir agriydi 🤯🤯🤯🤯
Zeynep7777777 Minejjan evet bende bundan korkuyorum yarın kontrole gitmeyi düşünüyorum sizin ağrı kasıklarada vuruyomuydu sadece belde mi oldu
Minejjan Zeynep7777777 sadece belimde oldu ne ayakta durabiliyodum ne yatabiliyordum kendimi zorla uyuttum sonra geçmiş çok şükür
Menassa Gün içerisinde sağda solda göbeğimi altında çok hissetiriyor bugünlerde kendini bide bişeyler yedigimde hemen oynuyor 😉
Hilalysr Gazell bazen kasıklarımda bazen midemin olduğu yerde yukarda bazen de gobegimin yanında toplanıyor taş gibi oluyor 🤗
Gazell Mom72626 benimde bebeğim hep sağda duruyor toplanıyor genelde hep kasiklarimda hissediyordum bugün ilk defa göbek üstünde hissettim heralde pozisyon değiştirdi korktum bir an :)