Birgullll Gazell kasıklarımda Canım Sola gidiyor sağa gidiyor bazen Benimkisi çok hareketli Gümlüyor valla bildiğin 😂😂
Elininanasi Gazell ben her yerde hiss ediyorum canim kasiklarimda midemin altinda gobeyimde 🤭galiba firlaniyo benimki butun gun zamani
EsZe Gazell her yerdee 😂 şu an tam göbek deliğimin ordan vuruyo mesela 😊 sağ sol aşağı yukarı değişiyo
Nerminnnn Gazell bazen toplanıyor ama iki haftadır telefon dan ninni açıyorum karnımın üstüne katıyorum baya gezindigi belli birde Kur'an okurken.
Mom72626 Gazell ben 19. Haftadan beri hep sağda hissediyorum en çok. Ama göbek deliğinin altında üstünde de hissediyorum sola daha bir iki kere gitti hep sağda oluyor. Toplanırsa da sağda oluyor
Gazell Mom72626 benimde bebeğim hep sağda duruyor toplanıyor genelde hep kasiklarimda hissediyordum bugün ilk defa göbek üstünde hissettim heralde pozisyon değiştirdi korktum bir an :)
Canoglumbenm Zeynep7777777 benim belimde çok aşırı ağrı oldu dün . Sabaha kadar ağrıdan uyuyamadım canım. Ama bugün ağrımadı iyiydim
Minejjan Zeynep7777777 gece 2 de başlayan adet ağrısının 2 katı ağrıyla akşam 7 ye kadar direndim uyudum, duş aldım masaj yaptım bana mısın demedi. Sonra geçti çok şükür erken doğum yapıyorum sandım buruk çirkin bir agriydi 🤯🤯🤯🤯