Mom85 Merhabalar 30 a girdik bugün hayırlısıyla 🙌🏻👼🏻🙏🏻 Oğlum çok hareketli maşşallah 🧿 sanırım o da benim gibi heyecanlanıyor 😂 hergeçen gün 1 adım yaklaşıyoruz doğuma güzel anneler 🤲🏻🙏🏻 SiZde durumlar nasıl ? Herkeze hayırlı doğumlar dilerim 🥰🙏🏻🧿🌸🤰🏼
cavbella Mom85 biz de bugün 30 olduk kızımla 😍çok şükür sonunda 30 u gördük diyorum sanki zaman geçmiyor hiç😣
Zeynnep 31+2 olduk bugün çok şükür 🙏🏻 herşey güzel ilerliyor ama hala eksiklerimiz var. Benim haftamdakiler hastane çantalarını hazırlıyor gördükçe daha da sıkıntı yapıyorum 😂
Neseozkan Zeynnep ben de şuan 31+2 yim doğum çantam falan her şey hazır bence sen de hazırla her duruma karşı hem ilerde çok ağırlaşıcaksın
Zelnuray 29+4 olduk herşeyimiz hazır oğluşumu bekliyorum önceden hiç zaman çabuk geçirdi şimdi ise hiç geçmiyor gibi geliyo çok sabırsızlanıyorum bazen dayanamayıp ağlıyorum içerde tek başına karınlık yerde napıyo diye 😁😁🙈🙈
Smyrna35 Biz de bal kızımla 30+2 olduk hayırlısıyla 😍 şimdilik gayet sorunsuz ilerliyoruz ve zaman cok hızlı geçiyor ne ara bu kadar büyüdük anlamadım 😍 Allah hepimizin kucagına sağ salim almayı nasip etsin 🙏
zynp1512 Smyrna35 bizde sizinle aynıyız. benim bugün kasılmalarım oldu acile gittik doktor 2.700 dedi ama heralde 1700 dicekti yanlış söyledi sanırım siz kaç kilo oldunuz
Sibsibella Bizde 29+5 kızımla herseyimiz hazır besigimizi de aldik birtek kıyafetler yikanip utuleneck çanta hazirlancak ama daha erken gibi geliyor bana bakalım
Meltem1234 30+4 🙏 odası herşeyi hazır sadece kıyafetleri yıkanıp çanta hazırlanacak gelsin artık doğum günü 🙈
Mavigozunannesi Nurteninprensi nasıl yani çok ilginç bu haftaya kadar çoktan belli olması lazim detaylı test yaptirmadinizmi orda cinsiyeti mutlaka söylemeleri gerekiyor
Mavigozunannesi Bende 31 haftalık 3 temmuz görünüyor ultrason da kıyafetler yıkandı utulenip hastane çantamı hazırlayacagim çünkü 1 hafta falan ondan gidiyo benim oğlum da herşey hazır olsun 🤗
Yildiza 30+3olduk kızımla .bizde öyle böyle büyüyoruz . Kıyafetlerimiz yıkanacak çantaya konacak eksiklerimiz bitmedi 🙈