Merakli1anne Şöyle bnm suyum gelmedi 🙈 Sanırım doğumda patlattılar. Küçük evet ama maaşallah. Benim kızım çok güçlüydü beni hiç zorlamadı. Minik bebekler güçsüz olur derler sanırım ondan söyleniyor. Doğuma girdim. Zaten biraz denedik ıkınmam olmadığı için devam etmedik. Ben sancı çektim. Ne zaman ıkınma hissi geldi beni öyle aldılar doğuma. Beni her gören aa sen tam açıklığı olan değil misin diye soruyordu 😂 Herkesin dilindeydim. Doktorların bile 😂 Doğru ıkınmayı yaparsanız. Rahat olacaktır inşallah. Bide ben sürekli sancı vurdukça aklıma gelen sureleri okudum. Bu ayrıntıyı yazmayı unutmuşum ☺️ Rabbi yessiri çok okudum. Duaların etkisinin olduğuna inanıyorum 🥰 Doğuma girince 1 saat içinde doğum gerçekleşti. 😊 Bide doktor ve ebeler bu süreçte çok önemli. Devlet hastanesinde doğum yapmama rağmen çok memnun kaldım. Çok ilgilendiler. Yardımcı oldular. Ebeler sürekli ilgilendiler. Nefes alıp vermemi ıkınmam gerektiğini sürekli hatırlattılar. Bu süreç çok önemliydi o yüzden. Onlar ne derse onu yaptım. Onlarda benim isteklerimi yerine getirdiler. İnanın çamaşırlarım bi kenardaydı başörtüm felan, nerde olduğunu bile hatırlamıyordum 😅 hepsini getirdiler yanıma Allah razı olsun 🤲😍