Ndd GEG sırt üstü yat özellikle geceleri elini karnına koy ve hıssetmeye çalış çok hafif şekilde kalp atışı gibi minik bir pıt hissedebilirsin
murat58oznur GEG GEG bi sorun yok canım bende 18+6 20haftaya kadar hissedilemeye biliyomus ilk gebeligim benimde arada birşeyler oluyor anlamıyorum canini sıkma bende bekliyorum sabırsızlıkla:)
Sevdaninmucizesi GEG bnde geç hissettim 22 23 dü ilk anladığım da herkeste farklı oluyor sanırım yada karnımızn derisi kalın olabilir
annee1997 canım endişelenme ilk hamilelikte zaten geç hiss edilir ben 22 haftada hiss etdim ..Herkes aynı geçirmiyor hamileliği biliyorsun o yüzden biri 20 haftada hiss etti diye sendede öyle olucak diye bişey yok ki..Sende en çok iki haftaya hiss edersin merak etme 😊
Srnkrbrn GEG canım benim de 19+4 haftam yeni yeni hissediyorum ilk gebelikte genelde 22 20 19 o haftalarda anca hissedermişsin üzülme yakında duyacaksın bence benimde ilk gebeliğim hep düşünüyordum acab ne zaman duyarım diye
MelekAnnesi52 GEG canım sen insanlara bakma herkes aynı vakitte hissetmiyor😄 ben ilk 19 da pıt pıt diye hissettim emin dahi olamamıştim 22.haftadan sonra net hissettim
HTCARSLN GEG evet csnm.ilk.gebelikte genelde gecikme olabiliyr dr oyle diyor kisiden kisiye degisir ama bazi ilk gebelrr 18 19 haftada ufaktan hissedio
Habibee GEG evet canim ya sağ yada sol tarafina yat bende oyle hissettim gün geçtikçe daha çok hissediyorsun
eliffylmz GEG onun etkisi olduğunu duymuştumda.. kontrollerinde sorun yoksa takma kafana inşallah hissedersin en kısa zmanda :) ben de 37 haftalığım bu sabahtan beri kaburgama doğru o kadar itekliyor ki.keşke biraz dursa diyorum :))
Modies GEG korkmayın bende de aynı oldu 23. Hafta hala düzensiz. Erkek mi ? Kızlar galiba hareketli erkekler daha sakin oluyor. Sanki buradaki yorumlardan öyle anladım ben
GEG Modies Valla arkadasim hala cinsiyetini gostermedi. Renkli ultarosana giricem onumzdeki hafta kacamaz herhalde😊