Lavinia1924 babymomm 33. Haftada 2360 gr di yarın 35 haftalık olacağız kontrol bskalm perşembe günü kaç oldu bilmiyorum 😊
babymomm Kzbneyll sizde de benim gibi iri bebek olur endişesi var mı acaba doğuramam diye son ay en cok kilo alcağı zamanmış ya
Nemo1 babymomm bu benim üçüncü doğumum olucak öyle bi endişem yok çok şükür diğer ikisi de normaldi umarım bunda da herşey yolunda gider ve normal olur
Kzbneyll babymomm aynen canım öyle diyorlar çok kilolu olsun takıntım yok normal olsun benim için de kolay olsun diye düşünüyorum
Nemo1 babymomm maşallah 🧿 geçmez geçsede yine de normal Doğum deneyebilirsiniz bence inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı 🙏🏼
GoksuNur ozgeoznur ultrason çıktısında FL yazan sayıyı 7 ile çarparak kendiniz bebeğin boyunu hesaplayabilirsiniz 😊
Nk1984 ozgeoznur belki cok kilolu bi bebek olmaz canım Rabbim bilir ama son haftalar toparlıyolar insallah,endise etme bence.Benim de ilk oğlumun kilosu o haftalar da azdı,2,810 gr doğmuştu sağlıklı bi şekilde cok sukur😊
ozgeoznur BMA gayet iyi doğumun güzel geçer max 3500 ile doğurursun 40. Haftanda dedi ☺ inşallah amin dedim ben de 😅
BMA ozgeoznur benim sezeryan olcak demekkibdr sorun var cunki değiştirdim bu zamana kadar hep iyiydi ne kilolu ne zayif diyodu diger doktorum buda öyle dedi değişiyor demekki doktordan doktra🤗saol canim
BMA ozgeoznur bende 52 le kaldim suan 61 olmusum fazla almadim bende valla oda bebegin suyu falan şişmedi biyerim cunki goren kimse zaten hamile olduğumu anlamiyor😁33+6 olduk
ozgeoznur BMA maşallah canım senin kilon da güzelmiş ama bebis için endişelenme bence doğunca zaten büyüyor 🙈 kilo alıyor 🙈🙈
BMA ozgeoznur dogru canim diger doktorum guzel konusuyordu bu oyle dedi üzüldüm valla🤭erken dogarsa diye aslinda yoksa kilosu dedigin gibi doguncada alıyorlar gece sirt agrisi ve kasik ağrısı çektim korktum iyice valla erken gelsin dedim bukadr degil🤦🏻♀️🤦🏻♀️sirt agrim hala var ara ara kasik ta da var
babymomm Lavinia1924 benimki de size yakın kaçla doğacak merak ediyorum inş normal doğum sınırını geçmez