Dila_grgn Merhabalar 6+4 haftalık bir anne adayıyım ve bebeğimin kalp atışını ne zaman duyabilirim merak ediyorum.. siz kaç haftalıken duydunuz ?
Eceiz Dila_grgn 6. Haftada duymuştum,6 ile 8 hafta arası duyulması gerekiyor die biliyorum.kısa zamanda duyarsın cnm inş 🙏👼
Cansudemirel Dila_grgn ben 5+5 te özel hastanede duydum. Ertesi gün devlete gittim keseyi bile göremedi 😂
Dila_grgn Eceiz aminnn haftaya kontrolüm var inşallah sağlıklı bir şekilde duyarım aslında korkum var biraz geçen sene ikizlerimi kaybettim insan biraz korkuyor 🙏🏻
Eceiz Dila_grgn içini ferah tut,her anne adayı bu haftalar aynı kaygıları yaşıyor.iyi düşün iyi olsun 😊👼
Pregnantmom Guzel_ailem 16. Haftada kalp atisi duymak icin hicbir doktor beklemez siz olayi karistirdiniz sanirim
Minejjan 5 haftalikti hamile oldugumh öğrendim, minik ultrasonda görünmez diye gitmedim 8 haftalıkken gittim kalp atışı kaç cm detaylı bilgi aldım en azından genelde 6 dan sonra duyuluyor diye biliyorum
Dila_grgn Cansudemirel onu bende ilk gebeliğimde yaşadım meğer ikizmiş ayrı ayrı iki kese ama dikkat edilmedi ve geç gark edildi birazda kısmet maalesef kaybettik.. allahım bunu sağlıklı almayı nasip etsin 🙏🏻
Pregnantmom Guzel_ailem olabilir ben kesin duyarsın demedim ki 6 haftada kacıncı haftada duydunuz denmis bende kendi duydugum zamanı yazdım
Guzel_ailem Cansudemirel 16haftada.. Bebek haraketleri.. Hissedilir.. Ama 6haftada kalp atışı ultrason da duyulur
Eceiz Guzel_ailem bebek hareketini sormuyor ztn arkadaş,kalp atışını soruyor,16 hafta cinsiyeti öğreniyor nerdeyse,kalp atışı en geç 8. Haftada duyulur eğer duyulmazsa cansız gebelik oluyor ztn
Guzel_ailem Cansudemirel benmi bilgileneyim.. Benim bilgim yeterince.. Fazla.. 🤣🤣.. Sen benim nee dediğimi bir iyice okuuuu
Guzel_ailem Guzel_ailem hareket diyorum haraket.. Bebeğin kımıldaması.16haftalıkken hissedilir.. Yani anne hisseder bebek oynamasını hisseder
Dila_grgn ben İlk öğrendiğimde 5 haftalıktı kese falan herşey güzel 9 Mayıs’ta kalp atışını duyalım dedi doktor kısmet bakalım 💓🙏🏻
Burcuabc Dila_grgn bende dun 5 haftalik oldugugunu öğrendim haftaya gel kalp atsi dedi saglikla gelsinler insalah çok heycNli