Nghngokmen Zehrauygun ben de asker esiyim siz nerde gorev yapiyorsunuz asker esi olmak da hamilelikde daha zor ALLAH yardimcimiz olsun insallah bende esimden uzagim surekli gorevlere gittigi icin 😔😔😔
Zehrauygun Nghngokmen istanbuldayz canm gurbetlik zor gercekden aile uzak es surekli gorevde birde istanbul kalabalık zorluo yani bizi
Duygu0655 Zehrauygun vala benimkide ambulansta çalışıyo il dışı görevlendirmeleri var bir kaç günlük oluyo o evdeyken olsunda yanımda olsun istiyorum. Zor vala canım
Nghngokmen Zehrauygun evet ama en azindan istanbul gene de rahat yeter ki kalabaligi zorlasin canim benim esimde gitti mi gelmek bilmiyor gorevleri bitmiyor uzuyor surekli
Nghngokmen Zehrauygun evet canim cok sukur ikili rakamlara dusunce bir heyecan basti ama cok sukur zaman da geciyor 😍😍😍 gecmiyor gecmiyor diyorum surekli ama bi bakiyorum 6 ayi geride birakmisim 🤭🤭🤭
Zehrauygun Nghngokmen son 1 ay gecmio gbi bana bu zamana kdar gecti şu son haftalar gecmez oldu artk yavastan
Zehrauygun Nghngokmen anladm canm Allah kolaylık versin zor gercekden birde dogudasiniz o daha bi zor
Zehrauygun Nghngokmen vallaha degerini bil bence suanki haftan falan tam gezmelik agirlasinca hic gezemiosum agrilardan
bebekteyaparimkariyerde Zehrauygun sabada sağa yattığın zaman artıyormuş gibi geliyor mu?ben sağ tarafıma uzanamıyorum bianda tüm vücudum yanmaya başlıyor sanki.
Nghngokmen Zehrauygun gezmeye calisiyorum canim riskim oldugu icin biraz yasakliydi hersey yeni yeni basladim ama cok sukur
Nghngokmen Zehrauygun amin canim hepimize insallah batisi dogusu olmuyor iste bu meslegin ama gorevler biraz daha farkli oluyor biz uzagiz 3 aydir esimden surekli gorevlere gidiyor bir de riskim var diye tek birakmak istemedi beni ailemin yanina getirdi