Nghngokmen Zehrauygun cok uykum var ama happy momda geziniyorum gece yarisini bekliyorum mesaji okumak icin 😍 ve yarin yolculuk var erken kalkmam gerekiyor ama uyuyamiyorum aklim kaliyor sonra 🤭🤭🤭
Meriipella1 @Zehrauygun ay bunlarda o yok maalesef geldiğinden beri esniyorum konuşmuyorum uyukluyorum resmen hala oturmuş prisen break mi ne varsa onu izliyolar. Bide susmadan yorum yapıyolar erkekler bir araya gelmemeli onu anladım 😂😂
Meriipella1 @Zehrauygun kadınlar dedikodudan fırsat bulamıyo ki kalkmaya bende öyleyim konu konuyu açınca ne uykum geliyo ne kalkasım geliyo oturduğum yerden 😂
Zehrauygun Nghngokmen 😄😄😄😄 vallaha bende okumadan edemiyorum sonra bi bakiorum saat almıs basini gidio uyku kalmio gunler yaklastikca
Duygu0655 00.00 itibari ile 38.6 olucam eşimşn il dışı işleri var korkuyorum o yokken gelecek diye gelse bari de hemen diyorum😂 pek te niyeti yok gibi dua falan varsa çabuk getiren okucam😂
Zehrauygun Duygu0655 ayyy çok zor vallla gercekden benim esimde askeri personel gececi şuan sbah gitti yarn sabah insllah evde ama o yokken daha bi darlanıyorum canm hic bsey istemio vakit akmio
Nghngokmen Zehrauygun ben de asker esiyim siz nerde gorev yapiyorsunuz asker esi olmak da hamilelikde daha zor ALLAH yardimcimiz olsun insallah bende esimden uzagim surekli gorevlere gittigi icin 😔😔😔
Duygu0655 Zehrauygun vala benimkide ambulansta çalışıyo il dışı görevlendirmeleri var bir kaç günlük oluyo o evdeyken olsunda yanımda olsun istiyorum. Zor vala canım