_SLNPSHR_ Benim de son adet tarihim 31 Aralık yarın 6 haftalık olmam gerekirken doktorun demesiyle 5 haftalik oluyorum sanırım benimki de geç dollenme 😍
SedaYis damlaikan Benim 8 haftalık hiçbir belirtim yok kalpleri de atıyor çok sukur kendini sartlandirma belki rahat bi hamilelik geçireceksin 😊
BurcuH Nerminn banada söylemedi kaç haftalık olduğunu sadece haftaya gelin tahlilleri yapalım dedi hiçbir şey açıklamadı
_SLNPSHR_ damlaikan benim de son adet tarihim 31 aralık bende de bulantı falan yok halsizlik ve kasik agrisi var. Doktorum bel kasik ağrısına rahim genislediginden dolayı normal dedi 🤔
SedaYis damlaikan Kaşınma bence böyle iyi boşver bel ağrın kasık ağrın varsa tamam diğerleri eziyet 😊
seymaberen Aysemisli benimde 29 aralık birsey sorucam acaba bulantınız varmı ve kalp atısını duydunuz mu biz keseyi gördük ama kalpmatısını duyamadık
BurcuH SedaYis bizde sabırsızlanıyoruz doktor Yeni olduğu için pek açıklayıcı konuşmuyor tedirgin gibi geliyor cuma günü gidicez inşallah duyarız kalp atışlarını 🙏🏻
Canan53 24 aralik sat.. 7 haftalik suan hafif kanama oldu kese göründü ama henuz kalp atisi yok doktor kese seklini sagliksiz gordu kanama oluo sabah gittigimizde bizi korkuttu biraz umarim hersey duzelir..
Ayseylcn damlaikan maşallah canım 🤗 ama daha çok erken değil mi bizler için ya ben internette sürekli araştırıp okuyorum 13 16 hafta arası başlıyormuş belirginleşmeye biz 6 haftada belirginleşti gibi diyorsak 9 ay da nasıl olucaz 🙈
Ayseylcn damlaikan bide benim hafif göbeğim vardı zaten ama daha fazla oldu gibi geliyor cevremdekiler de erken belli olacak gibi dedi
SedaYis damlaikan İç karnın genis degildir hemen belli olur benimde 6. haftamda karnımda sertlik vardı zaten 8. haftadan sonra iyice büyümeye başlıyor dışardan bakıldığında hamile olduğun anlasılıyormuş 😊