Lsema Caciinnn mrb benimde 18 aralık son adet tarihim kalp atışını dün gitttiğimde duyamadık geç döllenme olmuştur deri dr siz duyabildiniz mi acaba
Caciinnn Lsema beni normal ultrasonla baktıklarında göremediler doppler daha detaylı bi ultrasonmuş ona yönlendirdi orda duyabildim canım her ultrason cihazında gözükmüyor bildiğim kadarıyla
Lsema Caciinnn 7+1 haftalık ken gittiğimde detaylıda da göremediler 7+4 olduğunda iki ayrı hastaneye gittim bebeği rahatlıkla görebiliyoruz ama kalp atışı duyulamıyor geç döllenme olabilir dediler öyle huzursuzum ki
Epelinkiran RRR benimde ilk testim çok silikti hatta negatif diye atıyodum nerdeyse 😂 Muhtemelen 3 haftalık falandır daha kese bile oluşmamıştır 😊
1Derya KardelenAydogan gidiyorum eve t 2 güne bir değerin atması lazımmış benim ilk 31 daha sonra 72 daha sonra da 240 en son da 620 idi. Kese de mercimek kadar göründü
Esesli Minnaksercecik benim iki kere bakıldı Alttan ultrason ile bi sakınca görmedim. Alttan ultrasonun ilişkiden farkı Yok diyor her doktor. Ama Alttan el ile bakmak sakıncalı diye duydum bende
seymaberen Aysemisli benimde 29 aralık birsey sorucam acaba bulantınız varmı ve kalp atısını duydunuz mu biz keseyi gördük ama kalpmatısını duyamadık
seymaberen Gulara benimde 29 aralık aynen dediginiz gibi agrım var bugun benimde yanlız birsey sorucam ikiz oldugunu ne zaman anladınız ve bhcg degeriniz kactı acaba
SedaYis seymaberen Ben keseleri görmeye gittiğimde iki kesem olduğunu söyledi doktorum beta hcgm de adetime 3 gün vardı 114 çıkmıştı çokta yüksek değildi
Ayseylcn Caciinnn aynı gidiyoruz canım bende 6+4 😊 bişey sorucam karnı daha şimdiden hafif de olsa belirginleşmeye başlayan var mı bayanlar 🤔
damlaikan 31 aralık son adet tarihim ne mide bulantısı ne kusma ne yemek yapamama haksızlık dışında bi belirtileri yok sanki yokmuş gibi hissediyorum sizin belirtiler başladı mı
SedaYis damlaikan Benim 8 haftalık hiçbir belirtim yok kalpleri de atıyor çok sukur kendini sartlandirma belki rahat bi hamilelik geçireceksin 😊
_SLNPSHR_ damlaikan benim de son adet tarihim 31 aralık bende de bulantı falan yok halsizlik ve kasik agrisi var. Doktorum bel kasik ağrısına rahim genislediginden dolayı normal dedi 🤔
Ayseylcn damlaikan bende öyle hissediyorum tam tersi sabahları erken kalkamazken kalksamda hiçbirşey yiyemezken özenli kahvaltılar hazırlayıp bütün gün bomba gibi enerjik geziyorum ortada ☺ 19 unda kalp atışlarını duycaz onu bekliyoruz büyük sabırsızlıkla
Ayseylcn damlaikan maşallah canım 🤗 ama daha çok erken değil mi bizler için ya ben internette sürekli araştırıp okuyorum 13 16 hafta arası başlıyormuş belirginleşmeye biz 6 haftada belirginleşti gibi diyorsak 9 ay da nasıl olucaz 🙈
Ayseylcn damlaikan bide benim hafif göbeğim vardı zaten ama daha fazla oldu gibi geliyor cevremdekiler de erken belli olacak gibi dedi
NilayKorkmaz damlaikan aaaaa daha 6.haftada mı??? 😍😍 benim ilk gebeliğimde 26.haftadan itibaren karnım çıkmaya başlamıştı ya bakalım bu nasıl olucak 🤰🏼🤰🏼