Gulcan123 Lamelif keşke sizde kamu spotu olacak kadar ahlaklı,bilgilive görgülü olabilseydiniz. Ne yazıkki sizinle aynı segmentte değiliz..
OsmisinAnnesi Lamelif daha pazarda yok nereye 2 hafta ? 1 yerde gördüm kilosu 20 lira.. sizin orda erken çıkmış belli
Lamelif Gulcan123 ahlak mı? Hangi ahlak keşke lafla olsa! Neyse muhtemelen hamilesiniz üzerinize gitmek istemiyorum ama hayatta mutlu olmaya ve iyi şeyleri görmeye çalışın herşeyi bir kurala bağlamaktan vazgeçin
dvran22 Lamelif canım her yer aynı değil ki😞😞 keşke aynı olsa diyarbakırda da 5 tlye alıyor annemler ve ben bitlisteyim 20 tl diyorlar .😔😔
QuenMom Lamelif Valla bende bir buçuk aydır yiyorum deli gibi ya 😀😀Eşim sahur yapıyor ben erik yiyorum her hafta bir kilo 🤣🤣
Hs20 Ayy bu postu gorunce nasil rahatladim anlatamam yalniz degilmisim ben hamilelik oncesi pek sevip yemezdim ama gunluk yarim kilo ya yakin yiyorum ya 😊😊😊😊
AselAlaraa clmmmmm ishal yapar onun fazlası tehlikeli bn rğtalarımda görüyodm öyle aşerdm sonra tabi çıçtı şimdi yemektn ayıptr söylemesi ishal oldm 😂🤣😂🤣geöti ama şükğr
AselAlaraa clmmmmm oh oh maşallah bn yatım kiloyla rekorumu kırdm 🤣🤣🤣🤣durdurmak çok zor kendini ama en azndn artık canm prk şstemiyo 😂