Elininanasi Havvauygun bizde iyi🙈23+5iz Kilo aldik birde😂☺☺zamanimiz hizla gediyo.cinsiyetimizide bizim minnak kesin gosdermiyo.
Uurbsra Havvauygun ayak parmaklarım dombalak olmaya başladı😂😂 eşimin ayakları daha narin duruyo zor ama o tekme attıkça iyi ki diyormm ben bebeğimsizz naparmm acabaa bi ömür onu koynumda saklamak istiyorumm zaman geçmeli artık ya bi an önce Ağustos olsun💜💜🎀
Papatyapapatya Havvauygun 25+3 haftalık olduk çok şükür...ağırlaşıyorum artık...bir kilo bi şey kaldıramıyorum artık...nefes sarıldığı olmaya başladı ellerimde ayaklarımda şişeler oluşmaya başladı...Allah hepimize sağlıklı doğum yapmayı nasip etsın🐞❤🌼
Aylin2019 Iyiyis agarlastik biraz ve altan agri oluyo bisey tasidigimda daha belirgin bir agri sizce agustos kiz ayimi erkek ayimi ? Ve siz nasılsınız 👶🏻👧🏻🧿
Havvauygun Aylin2019 iyiyim çok şükür.Erkek benim bebeğim erkek ayı gibi geliyor tam da bilmiyorum ama.Ben bazen bebek hareketlerini hissetmiyorum onu kafama taktım biraz 😕
ozlemre Aylin2019 aynen alt tarafım agrıor sanki kemiklerim ayrılcak. Kemiklerimde agrım var genital bölgede.. Şükür sürekli olmuor.
Havvauygun Meltemm1 iyiyim bende şükür.Kaç kilo aldınız 🤗 Bebiş beni korkutuyor bazen hiç hissetmiyorum hareketlerini
Meltemm1 Havvauygun 24. Haftamdayım canım 55 ile hamile kaldım 5 kilo aldım 😂 herkes ideal diyor bana çok gibi geliyor. 24. Haftadan sonra hareketleri düzene giriyormuş korkma bişi olmaz hayırlısı ile :)
Havvauygun Uurbsra benimde ya ödem oluştu sanırım hafiften.Ben çok hissetmiyorum hareketleri inşallah artar bundan sonra 😊
Kubra6095 Meltemm1 ayy ne güzell ben 53 le hamile kaldım şuan 68 im 😂😂 bedenim kiloya alışkın olmadığı için eklem ağrılarım çok zorluyo ama kızım için değer diyorum 😂 gerçi ben 15 kilo aldım ama bebişim 610 gr 😂😂😂
Ulkukog123 Meltemm1 bende 6kg aldım ama sadece göbek çıktı bende ve inanılmaz derecede bel ağrılarım oluyor bu yüzde sizdede öylemi
Meltemm1 Kubra6095 bizim bebiş en son 500 gramdı 10 gün sonra randevum var bakalım kaç olmuş 😌 olsun canım bebişlerimiz sağlıklı olsunda Doğumdan sonra fazlalıklar gider inşallah :)
ozlemre Kubra6095 15 kilo cok degil mi? Ben 23 haftalıgım daha 4 kilo aldım.. Son aylarınz sizi baya zorlar bu gidişle..
Elininanasi Havvauygun evet ya sabrim tukenmks artik meraktan🤦♀️ne renk alacagimi bilemedim hic.bazisi erkek bazisi kiz diyo.bilmiyorum napcam😂
Meltemm1 Ulkukog123 benim göbeğim yeni yeni çıkmaya başladı canım iç karnın geniş dedi doktor. Çok şükür çok ayakta kalmadıkça kendimi çok zorlamadıkca bel ağrısı vs olmuyor bende. Ama iki gündür karnımda alerji gibi kızarıklar oluyor 😳
Kubra6095 Meltemm1 çok çabuk kilo veririm ama alamazdım önceden inşallah doğumdan sonrada aynı olur hemencecik veririz kilolarımızı 😂 öyle tabiki inşallah bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda 😍