Duygu85 Selam güzel anneler biraz motive olalım ben 19 haftalık oldum bugün başlarda kanamalarımdan dolayı progestana devam ediyorum haftaya detaylımız var inşallah cinsiyet ise en son 16. Hafta Gittim yine göstermedi sanki erkek denildi bir oğlum var 9 yasında Allah herkesin evladını bağışlasın.bir aydır aralarda hafif rahimde batma oluyor kasıkta sizdede varmı?birde benim korkularım çok başlarda çok ciddi kanamalar geçirdim 😞 işyerinde çalışırken iyiyim haftasonları hastalanıyorum
Elifdikel Duygu85 19 haftalığız benimki bir kız inşallah :) çarşamba günü detaylı ultrasonum var bende çok endişeleniyorum her gün görmek istiyorum tüp bebekten sonra kendiliğinden gelen mucizem :) rabbim inşallah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
FSCMK Duygu85 18+3 haftalığız birimde kasıklarımızda batma oluyor ama çok ağrıtıyor doktoruma gittiğim zaman soracam
Hcrshra Duygu85 bizde 18+4 üz bebişimiz erkekmiş😍 bu haftaya erişmiş olmama rağmen hala kusuyor olmamdan hiç bahsetmiyorum 😔 Onun dışında herşey iyi şükür bende çok kilo alamadım 2 kg sadece kusmalardn sanırım dilerim zaman çabuk geçer kucağımıza alırız biran evvel bu arada 2. Çocucuğm bir kızım var 5 yaşında 😍
Duygu85 Elifdikel amin canım çok heyecanlı benim 2. Ama aradan 9!sene geçince unutmusum heyecanı 😊 birde her WC ye gitmem korku yıne kanamam olurda diye onu yenmem gerek gerçekten hafta içi çalışıyorum hafa sonu içinde bugün el işi başlıycam 😂 kafam dağılsın
Duygu85 FSCMK benimde canım yatınca geçiyor kalkınca Arada yorulunca oluyor ani irkilme yapıyor ben hep umutmusum ilk çocuğumda yaşananları 😂 sanki bu ilk gebeliğim
Ayckntmt 18+5 günlüğüz çok şükür 🥰 oğlum olucak inşallah ayrıntılıya 21. Haftada gidicem ayakda fazla kalınca hemen belim ağrıyor benim bide hafif ayaklarım şişiyor iştahım çok fena duvarlarıda yicem artık 🙈 tam 7 kilo aldım çok dimi
Duygu85 Ayckntmt 😂😂 canım bende 7 aldım maaşallahımız var olsun emin ol yiyememek daha zor sağlıkla olsunlar bendede bel agrısı oluyor sanırım bu aylar böyle geçecek detaylıda inşallah güzel sonuçlar alırız canım mühim olan o Allahım bize ve bebeklerimize sağlık sıhhat versin 🤲🏻
Duygu85 FSCMK artık ağırlaşmaya başlıyoruz Bebekler büyüyor beller kasıklar agrıyacak su ara iyi uyuyalım birde uykusuz geceler başlayacak 😰
Ayckntmt Duygu85 😂🙏 gelsin kilolar ozaman aynen sağlıklı olsunlar kucağımıza alalımda hepimiz inşallah 🙏 çok sağollll
Duygu85 FSCMK ben çalışıyorum keşke bende gündüz 2 saat uyusam nasıl iyi gelecek ilaç gibi ama 18 yaşımdan beri çalışıyorum 34 yasındayım çalışmasam evde hasta oluyorum mesela haftasonları 😰 sağlığım olursa inşallah Allahım nasip eder 32. Haftamda bırakıcam durumuma bağlı ağırlaşırsan dayanamazsam zorlamam ne olursa olsun 9 sene sonra buldum minnoşumu abisi çok heyecanlı Allah onun hevesini yarıda koymasın inşallah
Duygu85 Ayckntmt veriliyor canım ben kiloya darlanmıyorum çok abartmadıkça 6 kılosu hastanede kalıyor sonra emzırme uykusuzluk derken gidiyor 1 seneye bebeklerimiz ile toparlarız alalım inşallah kucaklarımızada tek derdimiz tombillik olsun 🥰
Eminehm Hcrshra Bende 18+5 had im haftalığım canım ve benim de kusmalarım devam ediyor maalesef sabah güne kusarak başlıyorum ve bu benim bütün günümü etkiliyor çok yorgun ve halsiz oluyorum 😔 Bende 3 kilo aldım daha
ZynpH Bizde 19 haftalık olduk çok şükür bizim detaylı ultrasonumuz 22. Haftada dokto çok daha iyi görünür dedi
Pamuk34 Duygu85 benimde 19+2 pregestron kullaniyorum lekelenmeler oluyor haftaya detaylimiz var insAllah bendede kasikta batmalar oluyor Ani hareketlerde daha cok bide cok nefes nefese kaliyorum 4 kg Aldim simdiden 🙈