Aysem050 Dogum için çantalarınıza ne koydunuz ne koymayı düşünüyorsunuz ben çantamı hazırlamaya başladım ufaktan 32+4 günlük hamileyim
Bahar86 Aysem050 Bebek için 2 takım hastane çıkışı biberon emzik bez ıslak mendil veya pamuk ben ikisinide koydum battaniye kalın ince 2 tane anne için eğer normal doğumsa 1 gecelik 2 takım pijama iç çamaşırı çorap terlik kişisel bakım ürünleri ben bu şekilde hazırladım gün sayıyorum artık
biokadin Aysem050 Senem_11 cnm artık bebek döndüğü için muhtemelen ağrın oluyor ama geçici seyler bunlar bol bol yürüyş yap birde masaj karnına ağrılarına iyi gelir Allah’ın izniyle:)
Eylul Ben biberon ve emzik koymadım eğer ki bebek senin göğsünü almaz emmez ise biberonla bişey verme kaşıkla ver biberonu alan bebek sonradan senin göğsünü almayabilir benimde son günlerim çantam kapıda hazır
Bahar86 Ben dün aldım bebişimi kucağıma ne olur ne olmaz biberon şart sütüm gelmedi mecbur mama verildi Bebek için de ıslak mendil yerine pamuk kullanmanızı tavsiye ederim çok hassas ciltleri