Kızlar 38+4 haftalık hamileyim. Kahvaltıdan sonra nişanım geldi ama hiç sancım yok. Sadece belimde biraz sızlama var ve gazım varmış gibi oluyor. Doktor suyun gelmeden bişi olmaz demişti. Sancısız susuz doğuramam heralde dimi 😃
    Nurky 😁😁Her an doğum baslayabilir.
    Nişan gelince belki 1saate belki 1 haftaya doğum başlıyor.
    Herseyinizi hazırlayın tetikte bekleyin yürüyüş yapın.
    Hayırlı doğumlar 🤗
    Nurky sancilar düzenli aralıklarla gelmeden sıkıntı yok 😊 bolca dinlen uyu enerji depola derim ben doğum yakın belliki
    Nurky ben iki hafta oldu bekliyorum nişanım geldi hatta 4 cm de açıklığım var
    @Sdyrn hadi ya benim perşembe kontrolüm vardı hiç açılmam yoktu , beklemiyim ya o kadar inş yakın zmanda doğururuz 🌸
      Nurky ben de nisandan 10 gün sonra dogurmustum suyum falan gelmemişti sanciyla gitmiştim 😊inşallah sağlıkla kolaylıkla gelir 💕
      Nurky benim 34 haftalık olduğu için bekledik ilaç kullandım serum yapıldı oğlum daha küçüktü çok şükür iki hafta oldu daha dopmadı 36+2 olduk
      Nurky hadi gözünüz aydın şimdiden rabbim bir avazda kurtarsın inşallah🙏🏻🥰
      Nurky darısı başıma inşallah bende suyumun gelmesini bekliyorum önce küçüktü erkendi diye bir şekilde erteleyerek 36+2 olduk suyunda azalma varmış artık doğsun istiyorum
      Nurky ay hadi kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah 😊😊ben bile heyecanlandım 😂👶
      @Sdyrn inş siz de yakında kavuşursunuz ❤️
        Nurky gözün aydın canım darısı başıma 🥰