Victoriaaa Elininanasi boyum 1.65 kilom da 60. Bu süreçte 10 kilo aldım ama karnım hala belirgin değil 😒
Elininanasi Victoriaaa benim 162.60la hamile kaldim.4 5 kilo aldim bende canim. Cikicak merak etme.benimki birden cikti
Burcukocall Victoriaaa bizde karni cabuk cikmayana ic karni buyuk derler benim annemde oyle olurdu hic karni olmadan gider dogurur gelirdi belki seninde oyledir oyuzden uzme kendini sakin
Elininanasi Depresif_polyanna 😊😊😊karnimim kiraklarindan oyle kilo almadjm ama kabaga gidoyo su karin son 10 gun icerisnde boyle oldu☺
Elininanasi Dilaranil fizikle alakali bi durum canim o.benim midemle canaklogim arasinda azacik yer var.annem ebe.bana diyorki o uzden kiraklara verilmoyo dirwk kabaga gidyo dedi normal soyledi.hem ic karinlada alakalandirdi .ama bana su mideyle asagisi qarip geldi canim.vallah kiyafetden bakirsan asagi gorunuyo
Elininanasi d190516 Ohoo ne guzel.keske bwndede belli etmese diyorum bazen😂annem kiz oyle soyleme.normal buyuklukde diyo bana bunyeme gore normal spyluyo doktorlar ama ben cok takilirik oraya👶😂.bebeyimde kilosu onden gidiyo su kcucuk yere o nasil yerlesicek soyluyorim😂
Elininanasi d190516 Ohoo ne guzel.keske bwndede belli etmese diyorum bazen😂annem kiz oyle soyleme.normal buyuklukde diyo bana bunyeme gore normal spyluyo doktorlar ama ben cok takilirik oraya👶😂.bebeyimde kilosu onden gidiyo su kcucuk yere o nasil yerlesicek soyluyorim😂
d190516 Elininanasi benimki ultrasona göre 28 buçuk haftalık bi de 😂çıksın istiyorum artık aklım almıyor nasıl sığıyo oraya diye 40 cm boyu var nerdeyse kilosu da önde 😂
Elininanasi d190516 kiz benimki 21 haftayken 30 smdi🙄🙄kulosuda 700 qram 24 biticek bilmiyorim ne kadar🤨 Ama ultrasiionda 21ken 24 gosderdi 22de gitdim 26 gosderdi😂simdi 24 bilmiyorum ne kadardir.ama uzun boylu olucak boyle giderse😂😂
Elininanasi d190516 evet canim baktirdim bisey yok dedi.sadece kilolu olucak dwdi.bende kilolu dogulmisim 5 kilo😂😂😂😂😂 genetik ola bilor dedi.2 defa ayri ayri yaptirdim hic biswy cikmadi haftaya gidicem bakalom nedir
d190516 Elininanasi maşallah maşallah benim eşim 5 e yakın doğmuş ben çok cılızmışım ama bizimkide babaya çekicek galiba 😄