Elininanasi https://hizliresim.com/5aW7kR Anneler karnim boyle buyuyor cok qarip gorunuyo bana😔neden boyle olur 23 24 25 haftalik anneler sizin karinlariniz nasil buyuyor Asagoda sanki👶
AzraCaglar Elininanasi Benimkide arada yamuluyor böyle. Doktorum bebeğin bulunduğu alan böyle olur, önemli olan onun karnında rahat olması senin rahat olman değil deyip gülmüştü😅😅
Victoriaaa Elininanasi Senin yine büyümüş karnın epey belli oluyor benim hala belli olmuyor dışardan bakıldığında 😑
Elininanasi AzraCaglar 😂😂😂sag tarafradir bebek.sag tarafdan cekmisim onuda soyliyim Asagisi cok sivridir😐😐yukaeidanda oyle😂😂😂
Elininanasi AzraCaglar evet annem ebedir.bana midenle canakligin arasinda mesafen cok kucuk soyledi o uzden boyle buyuyor dedi.heemde kisa boyluyum direk bilindiriyo Ama ben cok takiliyorum karnima🤦♀️
AzraCaglar Elininanasi Çok takılma canımcım. Dediğim gibi eğer sağlıklıysa böyle şeyler çok önemsiz. Allah sağlıksız gebelik yaşatmasın😊
Elininanasi Ececce doktor kesin bisey soylemiyo biri erkek diyo biri kiz biri erkek biri kiz🤦♀️🤦♀️kafam karrismis iyice.ne alacagimi bile bilmiyorum canim😔renkliye detayliya bile girdim kesin soylenmedi
Victoriaaa Elininanasi boyum 1.65 kilom da 60. Bu süreçte 10 kilo aldım ama karnım hala belirgin değil 😒
Elininanasi Depresif_polyanna 😊😊😊karnimim kiraklarindan oyle kilo almadjm ama kabaga gidoyo su karin son 10 gun icerisnde boyle oldu☺
Dilaranil Benim karnımda 23 haftalığın sonlarında olmama rağmen çok büyük değil üzülüyorum acaba bebek mi gelişmiyor içerde diye 😔
Elininanasi Dilaranil fizikle alakali bi durum canim o.benim midemle canaklogim arasinda azacik yer var.annem ebe.bana diyorki o uzden kiraklara verilmoyo dirwk kabaga gidyo dedi normal soyledi.hem ic karinlada alakalandirdi .ama bana su mideyle asagisi qarip geldi canim.vallah kiyafetden bakirsan asagi gorunuyo