Mh1989 Merhaba kizlar,doktorumu degistirmek istiyorum siirtteyim ve cok mahrum bir yer orda olup doktor onerisi olan var mi?
Mucizesinibekleyenanne Mh1989 merhaba değiştirmek istediğiniz doktor kim acaba ?? bende calibe hanıma gidiyorum
berjerdekikaolikalev Mh1989 Bende caliba hanıma gidiyorum, iyi bir doktor. Ama ahmet hocayı da öneririm. Çocuğun herşeyine en ince ayrıntısına kadar bakıyor. Damak, dudak, ayakları, organları herşeyine bakıyor. Ve sorularınıza çok ayrıntılı cevaplar veip tatmin ediyor.
Mh1989 Kalpsevmektenyorulmaz Mucizesinibekleyenanne esra uslan ilk 3 ay gittim ama olmadi ahmet hoca varmis onu onerdiler oda balayindaymis bende kalktim d.bakira geldim ama yine donecegim ahmet hocaya hic gitmedim celile hanim dediginiz hayat hast. Yeni gelen doktor mu acaba?
Zeyneptuna Merhabalar bende siirtteyim kizlar,ilk haftamdan beri calibe hanima gidiyorum harika ilgili bir doktor 💗❤
Saydan Calibe hanımla başladım öneri üzerine ancak bana daha 3. Haftamda keseyi göremiyorum dış gebelik dedi. Ertesi gün Ahmet bey de soluğu aldım ve şuan 12. Haftadayım herşey çok güzel çok şükür ki. Evet her doktorun yanılma payı olabilirdi ancak bu kadar net bir şekilde söylediği için o günüm mahvolmuştu. Ahmet beyden ise çok memnunum
Mucizesinibekleyenanne Mh1989 tekrardan merhaba diyarbakırda gttiğiniz doltoru öğrenebilir miyim diyarbakırlısınız bi süreliğine mi oraya gttiniz yoksa iyi bi doktor için mi akşıma takılan birşey oldu ikinci doktora gtmek istiyorum muayene ücreti önemli değil iyi bi doktor arıyorum diyarbakırda