Cgdmk123 Mehtsp hayırlısı olsun yinede eşimin tarafı full erkek olunca insan önce bi kız olsun diyor bide kendimi bildim bileli hep hayalim kız çocuktu ilk çocukta☺️ Teşekkür ederim
Cgdmk123 Hppymom direkt bacak arası var o ultrasonda ☺️ Bazıları gerçekten kötü oluyor görüntü olarak ama bazıları net bende pek anlayamıyorum🙈
Hppymom Cgdmk123 İnan hiç anlamıyorum yeniyim belki ondan 😅 haftalarım ilerlesin bakalım biraz ismi belli kızın
BiDunyaMutluluk Cgdmk123 canım devlette mi baktırdın özelde mi, ben de kan vermek istemiyorum sadece ultrasonda baksalar olur mu diye düşünüyordum 😍
Cgdmk123 BiDunyaMutluluk özelde baktırdım daha doğrusu doktorun kendi muayenesi var önce ultrasonla baktı ense kalınlığı ve burun kemiğine sonrasında ben kan vermek istemediğimi söyledim zaten kendisi de ense değerinin güzel olduğunu söyleyince rahatladım
BiDunyaMutluluk Biyolog canım daha cinsiyet oluşmamıştır ben 10 haftalığım benim de belli değil. Cinsiyet 12.haftadan itibaren oluşuyor 🌼
Cgdmk123 GuelGltkn 10 gün sonra yazıcam buraya doktorun pay bıraktığı %40lık oranı arıyorum kızdır diye 🤣🙈