Busraaaa Ozgefe bende geçen hafta gittim göstermedi bebis doktorumuz gostermedi kiz olablr dedi bnde 2 hafta snra falan giderim osmangazi aritmiye gidiyorum sen hangi hastaneye gidiyosun pek bilgim yok hastaneler hakkında ama 😃
Busraaaa Ozgefe bende geçen hafta gittim göstermedi bebis doktorumuz gostermedi kiz olablr dedi bnde 2 hafta snra falan giderim osmangazi aritmiye gidiyorum sen hangi hastaneye gidiyosun pek bilgim yok hastaneler hakkında ama 😃
Aysekcgl Busraaaa haklısın aslında cinsiyeti tam belli olsun başlayacam bende almaya kim ne derse desin duymayacam 😀
Ozgefe Aysekcgl oğluma hamile kaldığım zaman dayanamamıştım daha cinsiyetini öğrenmeden erkek tulumu almıştım bnm oğlum olcak diye😂 öylede oldu şükür ama şndi doktor kıza benzetti gene oğlum olcak gbi geliyo iki haftanın geçmesini bekliyorum hayırlısı
Damla________ Busraaaa canım heyecanlı olman güzel birşey ama acele etmemektede fayda var. Doğumun ne zaman bilmiyorum ama benim kısmetse doğumum ocakta doğduktan 3 ay sonra yaz geliyor ben ona göre giysi alicam. Bebek arabası kışın kullanamam o yüzden yazın alicam hani hangisi işimi görür ona göre hareket etmek en güzeli biraz daha büyüsün daha çok fikir sahibi olursun
LittleMan Ayy benden önce eşim başladı hadi alalım alalım diye yarın öğreneceğim cinsyetlerini tam net olarak. Yrn dktordan snra gidelim diyo. Bende henüz erken diyorum acele etme diyorum yanlış anlıyor hep. Oysa ki biliyorum kı aşırı gereksiz bi alışveriş kafası var yiyecek içeçeklerde de öle 18 haftama gelmek üzereyim bende. Ne görse şimdi alır biliyorum çünkü. Hayır bide ikiz düşünün masrafları yanı.. bide tuttrmuş bebkler için aldımız bilezikler var Doğum için vs. Onları bozdurup alalım diyo ay kafayı yiycem.
LittleMan Bebekler çok çabuk büyüyor, şimdi yarın hemen gitsem kafamı karıştırcak yanlış yanlış şeyler Alcam hep boşa gitçek . Bi araştırıp liste yapıp gitmem daha iyi değil mi neyden ne kadar alacağımı yazsam vs dimi
Mine LittleMan o zaman yarın cinsiyet öğrenince eşinle konuş beraber liste yapalım bakalım ikizler masrafları daha çok ona göre kendimizi ayarlar istediklerimizi alalım de hem oyalanmış olur
LittleMan Mine bilinçli bi alışveriş yapmam şart çünkü. Direk gidersem bizimki zaten aldıkça alır satıcıda gösterir daha da alır valla keyifli bir şey benim için sinir dolu vakit olarak geçer. En iyisi dediğiz gbi onla birlikte yapıyım bide hafta sonunu ayarlıyım gün olarak rahatça gezip sakin sakin almam gerek 🙏🏼💕
Elfszgn Busraaaa canm ben 25.hftamda yaptım 28de yıkadım ütüledm cantaya yerlestirdm kendimede bi büyük canta aldm daha sonrda kullanrm diye kendime lohusa takımı bi takımda pijama takımı aldm terlk corap camasr vs onlarıda koydm sende bu seklde yapablrsn
Denizzzkntt Busraaaa canım uni baby inin yenidoğan ıslak pamuk diye bir ıslak mendili var doktorlarda onu öneriyor e bebek te falan arada indirime giriyor takip et stok yap ben 25. Haftamda almıştım herşeyimi bebek küveti hastane çıkışı banyo havlusu pişik önleyici kremi kendine emzirme sütyeni ve atleti çıktıkça dışarı al hepsi bir anda alınmıyor çünkü biberon emzik
Busraaaa Kızlar yavaş yavas stoklamak istiyorum hepsini son zamana bırakma luxum yok ayrıca 6.7 aya bırakırsam erken olursa bebis zor durumda kalicam bide tekim ve yabancı şehirdeym 0 3 aylik alşamda alışverişe bebekle çıkmak zor olur çok minikken birine bırakıp çıkma şansımda yok :/