Elininanasi Kizlar nasilsiniz.23+5 olucaz 00.00 itabriyle.bebeye kilo aldirmak ucun sutu ne zaman iciyorsunuz
Canoglumbenm Elininanasi ben sabah kahvaltıda içiyorum canım. Yani fark etmez istediğin zaman içersin
Neseozkan Elininanasi gece yatağa yatmadan içiyorum mide yanması olmuyo o yüzden çok faydasını gördüm
Aysingeldiislerdegisti Elininanasi ben 9 ay hiiiiç içmedim 😊 kaşar peynir kuruyemiş fena işe yarıo ben hergün 2 yumurta illaki yedim peynir yoğurtla arayı kapattım 4 kilo dopdu kızım 😊
Elininanasi Aysingeldiislerdegisti canim yumirta yeyemoyorim iyreniyorim mecburen yiyorum.ama sut isdiyorum artik
Svgcn Hazır sütmü yoksa inek sütümü içiyorsunuz. Ayrıca sütün içerisi kakao falan koysak yada meyveli sütlerden içebilirmiyiz
iremmvebebegi Bana normal süt gaz yapıyor Laktozsuz al dedi doktor,Laktozsuz aldım ve sabahları yada ara öğünlerde içiyorum canım
1ogrencianne Elininanasi ben süt içemiyorum ama yoğurdu çok tüketiyorum kendim yapıyorum yoğurdu da 😊
Elininanasi 1ogrencianne bende canim yogurt tuketiyorum kendim yapiyorim.ev yapisi cok guzel.ama sut gerekli dediler icmeye basladim
1ogrencianne Elininanasi valla doktora her gitmemde böyle devam et diyor ben de gerek duymadım içmeye yoğurt karşılıyo galiba kalsiyumu 😊
minikkurabiyem2019 Kızlar ballı süt içmek zaralımı kulaktan duyma birley dediler cocuga iyi olmazmıs. Benım bildigim cocuk ek gıdaya gecınce alerjık durum yapabilir diye yedirmeyebilinir diye biliyprum suan 17+3 haftadayız sürü sade içemiyorum bende süzme bal kullanıyorum