Nata97 SOn tarih 30mayis) 27gun kaldi😍heyecanliyim artik gelmesini istiuorum. Her defasinda suyum gelecek beklentsiyindeyim Acaba son donem Herkes boylemi?)
Ulkum Mavkumvoled benimde aynı senin gibi kasıklarım 2 gündür çol ağrıyor pazartesi kontrolüm var bakalım
edagoktug53 EdaaEymen son 20 günümüz heyecanlı bekleyişin yavas yavas sonuna geldik. Kasılmalar fena ama nstde sancı yok bakalım ne zaman paşa💙🤗
Mavkumvoled Nata97 bunu yazacağını biliyordum😁doktorum bebek doğum kanalina inmis 39 haftada gelir dediği icin ole.yazdim canim😁😁😁
epenez Bizimde bugün tam 36 hafta oldu. Uygulamaya göre son 28 gün inşallah. Haftaya sezeryan günü Alican kısmetse
Atmy Bizimde son 12 gün 🌸 sancılar 60 gösteriyo ama daha gelen yok başka belirtide yok heyecan çok 😀 dua edin nolur hayırlısıyla artık gelsin😀 dr acılmaya son ana kadar bakmıcam dedi böyle olan varmı buarada 🤷♀️
Aynurhalil 39+3olduk bekliyoruz yarın doktor kontrol var bakalım 2gündür kramplar var hafif bel ağrısı başladı ama kısmet herşey
Baharz Bugünleri görebilecekmiyim die sabırla bekledim, şimdi Son 7gün ama gelen yok artık sağlıkla gelsin minik mucizem 💕