Iremgokce Kızlar bugün çok şükür keseyi gördük ama bebek görünmedi çok erken dedi 10 gün sonra çağırdı sizce 10 gün sonra kalp atışıda duyulurmu siz kalp atışını keseden ne kadar sonra duymuştunuz
Asmuas Iremgokce CNım bende 6 haftalık Ken kese göründü bebek yoktu 8.haftada gördük duyduk kalp atışını şükürler olsun
Minikshii Asmuas benimde kese 7haftalıkken göründü daha bebek yok Doktorun biri alalım dedi Baska bir doktor kesen yeni olusmus haftaya gel dedi Ne yapacam bilmiyorum. İlk doktor cok canımı sıktı umudumu kırdı
Iremgokce Sat 10 nisan dı buna göre 3+2 oluyor ama gözükmesi için en az dört haftalık olması gerekiyormul ultrasonda sormayı unuttum ne yazıkki sevgili dokturumda söylemedi bu durumda emin değilim tarihlerden 😔
FSCMK Iremgokce acele etme bence daha bebeğin küçükmüş sürekli ultrasyona girmek iyi olmaz ben 11 haftalıkken gittim sık girmiyorum ultarsona
anrblc Merhaba kızlar bende sat 7 nisandı ama bugün şüphelenip test yaptırdım 3+5 olduğunu öğrendim doktor on gün sonra kese görünür dedi inşallah kalbini de duyarız hala inanamıyorum ne büyük mucize 🙏🏻
Iremgokce anrblc benim 10 nisandı sat ben keseyi gördüm canım bence sende görebilirdin aslında hangi gün öğrendin gebeliğini
anrblc Iremgokce bugün öğrendim gitmedim doktora whatzapp kan sonucumu gösterdim oda 10 gün sonra dedi🤷🏼♀️
Iremgokce Mirayecemm bende duyarım inşallah 😇peki bebeği gördüğünüzde kalp atışını duydunuzmu yoksa bebeği görüp sonra kalp atışınımı duydunuz
Mirayecemm Iremgokce önce keseyi gördük 4. Haftada içinde bebeği göremedik tabi doktor daha göremeyiz dedi daha sonra 7. Hafta gittiğimde hem bebeği hem kalp atışını duyduk ❤️ İnşallah sende duyarsın canım sağlıkla 🤰