Yavuzum1202 Hppymom masallah canım içimden erkek gecıyor buraya foto atmak zor ondan yoksa sana atardım keseyi
Yavuzum1202 Hppymom ilk çocuğumun kesesi o sımdı 5 haftalığım 2 hafta sonra kalp atışı dınlemeye gidicez
Busimss Hppymom Herkes icin hayırlı evlatlar olsun da ne olduğu önemli değil sağsalim kucağımıza alalım insallah 🤲🏻
Turkan38 Hppymom aynen öle ama ben bi ikili test faciasi yedim nifty yaptim tek sonucum ii ciksin hic bisey almayim dedim Rabbim sag salim kucagina almayi nasio etsin
Turkan38 Hppymom cikmadi risk cikti nifty yaptidim dun aldim sonucu bugun gosterdim cok sukur temiz cikti küsmüş bize poposunu döndü göstermedi 15+5olduk kiza benzetmisti 12.haftada
Reparista Hppymom canım benim kese,nub falan hep erkek gösteriyordu ama kızımız olacak 😍 Allah gönlğne göre versin en önemlisi hepimiz için sağlıklı olması,sağlıkla kavuşun 🙏🏿
yaseminan Hppymom kese yuvarlak olunca kız fasülye gibi olunca erkek diyorlar bide şu var bebek beyaz ise erkek siyah ise kız bu durumda bu kıza daha çok benziyor canım gönlünden geçeni sağlıklı bir şekilde nasip etsin rabbim
Hppymom yaseminan nasıl yani beyaz siyah canım siyah olsa görünmez ki dr üç boyutluda verdi ultrasonu bana sağlıklı olsunlarda canım işin eğlence kosmındayız