Turkan38 Hppymom simdi seni bombalarlar canimmm 😂 bazen tutuyor bazen tutmuyor 2 ihtimal var zaten ama ben erkek gibi hissettim nedense
Hppymom Turkan38 rahatsız oluyorlarsa yazmasınlar 😌 benimde içimden oğlum olucak gibi hissediyorum kız da olsa benim canım sonuçta allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hppymom Turkan38 merak etmiyorum diyene inanma hamileliğin en güzel şeyleri bunlar be nasıl merak edilmez oğlum olsa şunları alırım kızım olursa bunları alırım dememişler mi hiç boş boş geriyorlar kendilerini işte
Turkan38 Hppymom aynen öle ama ben bi ikili test faciasi yedim nifty yaptim tek sonucum ii ciksin hic bisey almayim dedim Rabbim sag salim kucagina almayi nasio etsin
Busimss Hppymom keseye göre cinsiyet belirleme yada kalp atışı hızına göre cinsiyet belirleme diye birşey yoktur canım eğer olsaydı doktorun sana söylemez miydi zaten ? İnanmayın şu tarz şeylere artık. Hayırlı olanı iste bence canım..
Hppymom Busimss zaten dr larında tahmini oluyor zaten canım ama kesinleştirmek için detaylıyı yada bebeğin kendisini göstermesini bekliyorlar tabiki yanılmalar oluyor ama adı üstünde tahmin işte
Busimss Hppymom Herkes icin hayırlı evlatlar olsun da ne olduğu önemli değil sağsalim kucağımıza alalım insallah 🤲🏻
Hppymom Yavuzum1202 normalde öyleydi benim de 6+5 ti adet tarihime göre ama doktor 7 küsür hafta dedi boyutuna göre canım
Yavuzum1202 Hppymom masallah canım içimden erkek gecıyor buraya foto atmak zor ondan yoksa sana atardım keseyi