Suyun azalmasının bebeğe zararları neler başına gelen var mı çok kasılmam sancım vardı karnım taş gibi oluyurdu suyu azalmış dedi doktor bol su iç dedi 36 haftalığız
Suyun azalması
Sdyrn benimde az havuç suyu içiyorum ama 32 deyiz inşallah 36-37 ye gelebiliriz 🙏🏻
Sdyrn benimde suyum bitmek uzere benim riskli ama 34 deyim ben alicaklar sezeryanla su bitince öluyo cok korkuyorum kasilmasi normal bazende toplaniyo
nurcakir58 allah korusun kötü düşünmeyelim 🙏🏻 allahın izniyle hepimiz sağlıkla kavuşalım kuzularımıza 🙏🏻 Benimse aşırı toparlanıyor ve kasılıyorum bebek bir yerde olunca. Suyum az ve bgn haraket etmedi die delirdim öyle ağladım ki. Şimdi çok belli belirsiz haraketleri. 32 deyim dr 36 da alıcak inşallah sağlıkla geliriz o haftalara 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
PrensesimDoga benimde 33 den beri açılmam var nişanım da geldi iki gündür kasılmalar çok arttı Hareketleri azaldı meğer suyu azalmış ondandır dedi doktor 4 cm açılmam var başı Doğum kanalına girmediği için Doğum başlamıyor bekliyoruz şimdilik
PrensesimDoga 7isallah aliriz aglama sana diyorum ama aynisini bende yapiyorum bazen azaliyi hareketler ben yemek yedikdsn sonra ve dinlendimmi hareket ediyo bakma toplandiginda bende korkuyorum sobra duzeliyo yasamaz dedikleri icin gece gunduz ben tedirginim