Mahbuss Tudi Marayyy Bugün ki ovulasyon testimde diğer çizgi çıkmadi bile https://hizliresim.com/36yZ39 Bu ovulasyon benimle oyun mu oynuyor anlamadım bende büyük ihtimalle yarın olurum
Tudi Mahbuss yumurtlama gununden kac gun gecti Belli olmaz adet olmazsan 2 gun gecsin oyle bir daha yap canim Ozaman garanti olur canimm
Mahbuss Tudi 13.gun canım bugün ama dün koyuydu bugün daha koyu olmasını bekliyordum bı anda böyle görünce bir tuhaf oldum ümit bağlamamak gerekmiş ben dün öyle görünce umitlenmistim ama şimdi bitti yarın kesin olurum artık
Tudi Mahbuss burda kac tane post okudum Bazen testlerde cikmiyo kan tahlilinde cikiyo Hemde 3 5 gun gecince netlesiyo belli olmaz Allah buyuktur canimm Sende ne tarz belirtiler olduki ?
Mahbuss Tudi ben normalde adet olurken de çok belirti yaşıyorum canım inanılmaz yani nerdeyse hamilelik belirtilerinin yarısını ben adet olacağım zaman geçiriyorum meme hassasiyeti karın kasık ağrısı bel ağrısı gaz sancısı şişkinlik Ama bu ay ilk defa yumurtlama günümde belirti yaşadım yumurtlamadan 2 gün sonra 23 Nisan'da yumurtlamaydi 25 Nisan'da çok şiddetli sol at karnimda ağrı hissettim yumurtlama değerlendirdiğimiz için olabilirmiş internette okudum
Tudi Mahbuss son 2 aydir bende senin gibi yasadim bu ayda iliskiden sonra hep bel agrisi yasadimm suan bile ayakta 2dk olayim hemen belim agriyoo dunku piknik olayindan sonra bende bu ay umidimi kestim zatenn Ama seninkisi hic belli olmaz canim 🤗
hfza Marayyy merhaba☺️Sizi tanimiyorum kullanici adinizi bile hatirlamam sadece profil resminizi hatirliyorum ne kadar cok cocuk istediginize de sahit oldum yaklasik 7 aydir bu programi kullaniyorum sadece uye degildim ve hep denk geliyorum size paylastiklariniza ☺️ Dun gece yataga girdigimde dua ettim ve gozlerimi kapadidigimda profil resminiz gozumde canlandi birdenbire ve size cok dua ettim biran once hayirlisiyla guzel haberler alin diye insallah tez zamanda guzel haberlerinizi burada paylasirsiniz hamilenin duasi kabul olurmus size cok dua edicem🌸
Marayyy hfza yaaaa işte böyle de senin gibi güzel insanlar var hayran kalıyorum gerçekten Allah’ım bin kere razı olsun edenden de etmeyen de de çok sağol kuzum evet çok istiyorum bir ben bilirim ben allh ama maalesef olmadı bu ay da ne yapalım kader 😞🙏
Mahbuss Marayyy bende olurum artık yarın canım 14. Gün de oluyor ya ama önce koyulaşıp sonra böyle olması çok tuhafima gitti yani