Deryarslan Marayyy ben de hamilelik deniyordum ovulasyondan takip ediyordum sürekli yumurtlama gunumu ama hep aynı siliklikte çıkınca bir tuhaflık oldugunu anladim ve gebelik testi aldım sonuç 31+5haftalik hamileyim😀😀😀
Gkhnm97 Marayyy o zaman canm once sogan suyu sonra hayiti dene bklm belki faydasi olur bide testere disli aslanpencesi bklm bu ay hayitla ikisini ictim bn ama umitsizim yine
nurseliny Marayyy burda bi arkadaş yazmıştı yılda ikiden fazla soğan kürü tapılmazmış yazmak istedim🙄
Mahbuss Tudi bende cam silmiştim hopladim zipladim herşeyi yaptım belim ağrıyordu benimde kaç gün var adete
Mahbuss Tudi Marayyy Bugün ki ovulasyon testimde diğer çizgi çıkmadi bile https://hizliresim.com/36yZ39 Bu ovulasyon benimle oyun mu oynuyor anlamadım bende büyük ihtimalle yarın olurum
hfza Marayyy merhaba☺️Sizi tanimiyorum kullanici adinizi bile hatirlamam sadece profil resminizi hatirliyorum ne kadar cok cocuk istediginize de sahit oldum yaklasik 7 aydir bu programi kullaniyorum sadece uye degildim ve hep denk geliyorum size paylastiklariniza ☺️ Dun gece yataga girdigimde dua ettim ve gozlerimi kapadidigimda profil resminiz gozumde canlandi birdenbire ve size cok dua ettim biran once hayirlisiyla guzel haberler alin diye insallah tez zamanda guzel haberlerinizi burada paylasirsiniz hamilenin duasi kabul olurmus size cok dua edicem🌸
Cern Marayyy bende ovulasyon testi kullandım. Benim genelde bu sekilde oluyordu. Yumurtlama vs değil. Ama yumurtlamadan sonraki gün falansa catlamıs diyebiliriz.
Mahbuss Tudi canım bilmiyorum bakalım adet olmadım daha saat 10 da ovulasyon yapicam eger çok koyu çıkarsa arkasına gebelik testi yaparım
Mahbuss Tudi eğer hamileysem yumurtlama gününden beri yazdığım notlar var buu güne kadar yaşadığım belirtiler. Kendim hamile kalmak isterken çok araştırmıştım o yüzden başkalarına yardımcı olmak için yazdım eğer varsa post acicam. 😊