Cnncagman ben daha yeni atlatıyorum cokkk zor gecti yiyememek su içenemek Allah yardımcınız olsun 14 haftalığım suan bile sadece soğuk su iciyorum ilaç içmek bile işkence gibi geliyordu su cok midemi bulandırıyordu simdi simdi daha iyiyim soğuk suyu deneyin birde ama o haftalar yiyememek icememek cok normal serumla sıvı alıyordum ben
Cnncagman valla hiç hatırlamıyorum ama şuan 30 haftalığım içebiliyorum çok şükür ilk 3 4 ay kadardı sanırım o bilirim çok zor ben de böyle post açmıştım hatta suya hasret kaldım dıye ☺️
@Cnncagman ay çok içsem direk çıkarıyorum yudum yudum içiyorum bi anda içmiyorum
Ben de aksam yemeginden sonra su icemiyorum. Ictigim zaman dunyam dönüyor. Ama gün icinde bir sorun yok sadece aksam 6-7 den sonra icemiyorum. Cok tuhaf..
Ben de 15. haftadayım çok su içmek zorunda olduğum için içiyorum ama benim de midem de ağrı yapıyor ne kadar içsem. Sanki midem patlayacak gibi oluyor ama çok hareket etmeyip dinlenince geçiyor.. İnşallah geçer bu günler de 🙏🏻
Cnncagman canım benim seni çok çok iyi anliyorum ama geçecek daha hamileliğin başındasin🤗
Ben resmen ağlıyordum açlıktan susuzluktan mide bulantısı hiçbirsey yedirmeyip icirmiyordu çok şükür 16 haftalik oldum kesildi şimdi kana kana su içiyorum.
Benim aşırı bulantim olduğu için ben kendimi hiçbir şeye zorlamadim tarhana çorbası yoğurt ile aldım sıvı ihtiyacımı böylelikle geçti işte.
En yakın zamanda seninde geçer inşallah 🙏
Cnncagman 4. Ay sürmüştü benim Sudan da herşeyden de midem bulanıyordu sonra da deli gibi iştahım açılmıştı şimdi son günlerim artık
Cnncagman sürahiye bi dilim limon nane salatalık koyabilirsin aroma veriyor dene 🤷🏻‍♀️
Su markanızı da değiştirin. Birkaç markanın ufak petlerini alıp deneyip seçin. Kaynaktan kaynağa tat farklılığı var ve tiksinmediğiniz biri çıkabilir.
Kızlar çok teşekkür ederim tek tek cwvaplayamadım kusuruma bakmayın. Bugün kocaman bir bardak su içtim ne mide bulantısı ne kusma acaba bir problem mi var bu seferde endişeye kapılıyorum😳😔