Kızlar merhaba ben gibi suyu çok sevip fakat içemeyen var mı acaba? Resmen su içtikten sonra midem bulanıyor içmek bile istemiyorum😔 siz napıyorsunuz nasıl içiyorsunuz
    Cnncagman bende içemiyorum her içtiğimde acı su geliyor ağzıma ve sürekli bulantı yapıyor 😞
      Hppymom aynen ya doktoruma mesaj attım limonlu su içiliyormuş ama günde 2 bardak dedi fazlası tansiyonu düşürdüğü için sakıncalıymış pazartesi gidicem napmam gerektiğini sorucam bakalım
        Bende içince direk istifra ediyorum.gunlerdir agzima vurmuyorum.yerini doldurur mu bilmiyorum ama meyve suyu iciyorum😁
        Cnncagman Bende öyleydim içemiyordum. ÇENESUYU marka 5litrelik sular var tadı gerçekten diğerlerinden farklı ben öyle alıp küçük su şişeme doldurup yanımda şişemi gezdiriyorum birde kendimi şartlandırıyorum, bazen içemediğimde de içine limon koyuyorum deneyin isterseniz 😝
          ikiprensesannesiii ya ben biraz pinpirikliyim 2 tane kaybım olduğu için bu 3. Ne yersem ne içersem 50 kez düşünüyorum limonu da bana bi arkadaş demişti doktora sormadan yapmak istemedim bununda soracağım onaylarsa onu da deneyeceğim çok saol bilgi için 🤗
            Cnncagman hayır aromalı değil ama tatlı gbi tadı diğer suların hiç tadı bile yok boş bişey dene bak belki beğenirsin canım 🥰
            Cnncagman ilk haftalar öyle oluyor ben de öyleydim oruçlu gibi suya hasret kalmıştım çok şükür geçtiii ☺️
              İlk zamanlar benimde midemi bulandırırdı ki ben acayip severim suyu ama sonradan geçti :))
                Cnncagman ben daha yeni atlatıyorum cokkk zor gecti yiyememek su içenemek Allah yardımcınız olsun 14 haftalığım suan bile sadece soğuk su iciyorum ilaç içmek bile işkence gibi geliyordu su cok midemi bulandırıyordu simdi simdi daha iyiyim soğuk suyu deneyin birde ama o haftalar yiyememek icememek cok normal serumla sıvı alıyordum ben
                Cnncagman valla hiç hatırlamıyorum ama şuan 30 haftalığım içebiliyorum çok şükür ilk 3 4 ay kadardı sanırım o bilirim çok zor ben de böyle post açmıştım hatta suya hasret kaldım dıye ☺️
                @Cnncagman ay çok içsem direk çıkarıyorum yudum yudum içiyorum bi anda içmiyorum