Kızlar merhaba ben gibi suyu çok sevip fakat içemeyen var mı acaba? Resmen su içtikten sonra midem bulanıyor içmek bile istemiyorum😔 siz napıyorsunuz nasıl içiyorsunuz
Su midemi bulandırıyor
Hppymom aynen ya doktoruma mesaj attım limonlu su içiliyormuş ama günde 2 bardak dedi fazlası tansiyonu düşürdüğü için sakıncalıymış pazartesi gidicem napmam gerektiğini sorucam bakalım
Yudum yudum az az içmeyi deneyin.
Bende içince direk istifra ediyorum.gunlerdir agzima vurmuyorum.yerini doldurur mu bilmiyorum ama meyve suyu iciyorum😁
Bana da doktor kabuk tarçın koy demişti o iyi gelmişti
sirin41 şuan 8+5teyiz ne zamana kadar sürer acaba🤭
Mutlu_E onuda deneyeyim o zaman da o suyun ne farkı var ki aromalı mı 🙂
ikiprensesannesiii ya ben biraz pinpirikliyim 2 tane kaybım olduğu için bu 3. Ne yersem ne içersem 50 kez düşünüyorum limonu da bana bi arkadaş demişti doktora sormadan yapmak istemedim bununda soracağım onaylarsa onu da deneyeceğim çok saol bilgi için 🤗
İlk zamanlar benimde midemi bulandırırdı ki ben acayip severim suyu ama sonradan geçti :))
Elif01 sizin ne zaman geçti
🤭
🤭
Catsmomy sizin kaç haftalıkken geçti😂
Cnncagman ben daha yeni atlatıyorum cokkk zor gecti yiyememek su içenemek Allah yardımcınız olsun 14 haftalığım suan bile sadece soğuk su iciyorum ilaç içmek bile işkence gibi geliyordu su cok midemi bulandırıyordu simdi simdi daha iyiyim soğuk suyu deneyin birde ama o haftalar yiyememek icememek cok normal serumla sıvı alıyordum ben
@Cnncagman ay çok içsem direk çıkarıyorum yudum yudum içiyorum bi anda içmiyorum